TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

SAGRO I/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 24-07-2020

Til biomasse og biogasfyret kraftvarmeværk i Blåhøj og Filskov søges fælles driftsleder med ledelseserfaring.

Har du ledelseserfaring og et godt økonomisk overblik, en god mekanisk forståelse, og ønsker du at bidrage til klimavenlig produktion af energi? Så er det dig, vi søger til jobbet som driftsleder til vores to kraftvarmeværker i henholdsvis Blåhøj og Filskov.

For vores samarbejdspartnere Filskov Energiselskab A.m.b.A.og Blåhøj Energiselskab A.m.b.A, søger vi en fælles driftsleder til den daglige drift.

Du vil blive leder for minimum 4 medarbejdere fordelt på to lokationer og du refererer til et fælles forretningsudvalg. Du vil forestå ansættelser og afskedigelser af medarbejder.

Om jobbet

Som driftsleder er du ansvarlig for den daglige drift på de to kraftvarmeværker med tilhørende varmeledningsnet, herunder økonomi, personaleledelse og drift. Du vil indgå i et tæt samarbejde med bestyrelsen og deltage på bestyrelsesmøder. Du udarbejder og sikre budgetopfølgning, og supporterer bestyrelsen med daglige nøgletal. Mere specifikt vil dine arbejdsopgaver være:

 • Drifts- og personaleledelse samt kontakt til samarbejdspartnere og leverandører
 • Planlægning og koordinering af den daglige drift, herunder logistikken i forbindelse med indkøb af biomasser
 • Løbende optimering af arbejdsgange og processer på anlæggene.
 • Ansvarlig for planlægning og udførsel af vedligeholdelsesopgaver, både kort og langsigtede samt ansvarlig for arbejdsmiljø og beredskabsplanen
 • Koordinering af opgaver på anlæggene, fra logistikken i forbindelse med modtagelse af biomasser og restprodukter, egenkontrol af den daglige drift til afsætning af den udrådnede biomasse
 • Sikre at anlæggene til en hver tid overholder de til en hver tid gældende love og regler, herunder sikkerhed, arbejdsmiljø, klima og varmeforsyningsloven.
 • Indgår i den daglige drift

Der er tale om en fuldtidsstilling med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette profil. Du tilbydes en høj grad af frihed og variation i arbejdsopgaverne. Du vil indgå i en vagtordning med en 5 ugers turnus. Vi forventer at din bopæl ligger indenfor inden for rimelig køreafstand til arbejdspladsen. Du tilbydes en god oplæring, attraktive og ordnede forhold samt løn efter kvalifikationer.

Om dig

Du har en baggrund som maskinmester, produktionsteknolog, maskiningeniør, maskinteknikker eller lignende, gerne med en god teknisk og mekanisk forståelse fra procesanlæg og driftsledererfaring. Har du erfaring med biogasanlæg er det en fordel men ikke et krav.

Derudover forventer vi, at du:

 • Har et godt helhedssyn og overblik, en god forretningsforståelse, og forståelse for købmandskab.
 • Motiveres af resultater, kan drive forandringsprocesser og kan motivere og udvikle dine medarbejdere.
 • Trives med en høj grad af selvstændighed samtidig med at du er god til at samarbejde med kollegaer, fællesudvalg og bestyrelser.
 • Har et godt drive og en positiv tilgang til dine opgaver, og kan kommunikere ubesværet med kunder, leverandører og kollegaer.

 

Om Filskov Energiselskab A.m.b.A.

Filskov Energiselskab A.mb.A. er et forbrugerejet biogas/pillefyret kraftvarmeværk, opstartet i 1992 og beliggende i Filskov. Energiselskabet forsyner Filskov by med miljøvenlig varme til godt 270 forbrugere og grøn elektricitet til det offentlige elnet. Anlægget er dimensioneret til 80.000 tons biomasse om året, baseret på biomasser og restprodukter fra landbrug og industri.

Om Blåhøj Energiselskab A.m.b.A

Blåhøj Energiselskab A.m.b.A. er ejet af dels varmeforbrugerne i Blåhøj og dels af gylleleverandørerne i lokalområdet. Anlægget er opført i 1996 Selskabet leverer miljøvenlig varme til forbrugerne i Blåhøj samt pro­ducere grøn elektricitet til elnettet. Biogassen fremstilles af gylle fra landbrug og organiske affaldsprodukter fra fødevareindustrien.

Ansøgning og kontakt

Har du spørgsmål til ovenstående stilling, kan du rette henvendelse til: Formand Blåhøj Energiselskab A.m.b.A. Thomas Sørensen 6170 5143 og/eller Formand Filskov Energiselskab A.m.b.A. Tage Schmidt 2943 4718

SAGRO rekruttering er ansvarlig for rekrutteringsprocessen, og er du interesseret i at søge denne spændende stilling, bedes du sende din ansøgning, CV samt relevante bilag via linket https://app.jobmatchprofile.com/ggwd64

Vi indkalder løbende relevante kandidater til samtale, og du må derfor meget gerne sende din ansøgning allerede i dag.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at HR rådgiver Rikke Frølund-Bastrup på T 9629 6652 / 4083 3568.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
SAGRO I/S
Hjortlundvej 13, a
7200 Grindsted
Kontaktperson
 
Tlf:
96296652
Adresse:
7200 Grindsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
24-07-2020
Udløber:
17-08-2020
Kviknummer:
LJA-80724177
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Uni Consulting
Skive, Vestjylland
Gem annonce