TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Akurat

|
Vestjylland
|
Indrykket 21-01-2022

Til installatør- og projekteringsopgaver i et af landets førende udbydere af automationsanlæg i forsyningssektoren - søger vi en engageret medarbejder med god solid teknisk viden og veludviklede planlægningsevner!

Med udgangspunkt i en uddannelse som f.eks. elinstallatør eller maskinmester og erfaring med styretavler og automation - tilsat gode evner indenfor planlægning og kommunikation! Det kan være opskriften på den nye medarbejder i projekteringsteamet hos Dansk Miljø – & Energistyring.

Motiveres du af projekteringsarbejde fra opstartsfasen til aflevering, og er samtidig typen som har det bedst med at have hands-on, og trække i arbejdstøjet ved idriftsætning? Så kan det være dig, som skal indgå i et veletableret team på 12 medarbejdere, som varetager projekter af varierende størrelser i hele DK.

Om jobbet

Du vil stå for detailprojektering på egne projekter. Hvilket indebærer kabeldimensionering, udarbejdelse af el-diagrammer, bestilling af materialer og koordinering af produktion af tavle på eget værksted jf. aftale med kunden. Derefter følger test og idriftsætning ved kunden i samarbejde med vores egne elektrikere, PLC- og SCADA-programmører.

Mere specifikt vil opgaverne omfatte:

 • Udarbejdelse af tegninger og diagrammer, herunder:
  • Etstregsdiagram
  • Tavlelayout
  • Tavletegninger (SEE Electrical)
  • Netværks-principdiagram
 • Generel dokumentation jf. diverse gældende direktiver indenfor bl.a. sikkerhed og kvalitet
 • Dimensionering af effektkredse
 • Bestilling af materialer
 • Projektledelse, koordinering og planlægning mellem kollegaer, kunder, entreprenører og samarbejdspartnere
 • Indkøring og service af anlæg – i den forbindelse forventes 25 – 30 rejsedage årligt (primært i DK) Hvis opgaven ligger tæt på bopæl køres der hjem hver dag, dog kan dette give længere dage ved indkøring.
 • Afhængig af projekternes størrelse vil man kunne have 2 – 4 sideløbende projekter

Din profil

Du har en uddannelse som elektriker med en overbygning som el-installatør, maskinmester, el-ingeniør, eller stærkstrømstekniker. Det er en fordel du har arbejdet med styretavler, automationsanlæg før.

I din dagligdag ved DME vil din PC’er være dit trofaste værktøj og derfor vil det være nødvendigt at du er rutineret IT bruger.

Der vil uanset erfaring, være en forventet oplæringsperiode på op til 1 år. I den tid vil du indgå i en grundig introduktion til virksomhedens afdelinger og processer fra A-Z via et mentorforløb.

Om dig

Du trives med at være omhyggelig og tage ejerskab. Du har en positiv, serviceminded og fleksibel indstilling. Du vægter relationer og det gode kollegaskab højt. Man kan regne med dig og med den gode kvalitet i dit arbejde. Du trives som bindeled mellem kollegaer, kunder, entreprenører, og samarbejdspartnere. Du er struktureret og kan planlægge dine projekter i forhold til deadlines, men også være løsningsorienteret ved ændringer i planerne.

Virksomheden tilbyder

Lønpakke efter kvalifikationer inklusive 6. ferieuge, pension, overskudsdeling og sundhedssikring.
Desuden er der i virksomheden stor fokus på sundt arbejdsmiljø og et godt fællesskab. For at styrke kendskabet og samarbejdet iblandt medarbejderne, bliver der i løbet af året inviteret til en årlig sommerfest og julefrokost. Personaleforeningen står årligt for 5 til 10 mindre arrangementer såsom udflugter og interne konkurrencer som man frivilligt kan deltage i.

Ansøgning

Akurat A/S varetager rekrutteringen af opgaven, så ved spørgsmål til stillingen bedes du kontakte rekrutteringskonsulent Jannie Dybdal på mobil 71749971

Cv, personlig beskrivelse og evt. anbefalinger indsendes med ansøgningsfrist 14. februar 2022. Eftersom stillingen ønskes besat hurtigst muligt vil ansøgningerne behandles løbende, men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Om Dansk Miljø- & Energistyring A/S

DME blev grundlagt i 1988, og er med sine 61 medarbejdere leveringsdygtige i komplette styrings- og overvågningsanlæg til fjernvarme, kraftvarme, vandværker, renseanlæg, industri og Biogas. DME arbejder med udgangspunkt i kundens behov og tilfredshed og har stort fokus på kvalitet, kundeoplevelse og langtidsholdbare og tekniske løsninger.

Læs mere på www.dme.as

 

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Akurat
Fabersvej 7
7500 Holstebro
Tlf:
96411111
Kontaktperson
 
Tlf:
96411116
Adresse:
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-01-2022
Udløber:
14-02-2022
Kviknummer:
LJA-83263882
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed