TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Per Aarsleff A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 13-10-2021

Tilbudsleder med international erfaring til store bygge - og anlægsprojekter i VestdanmarkVil du arbejde med nogle af de største tilbud inden for bygge- og anlægsprojekter i Vestdanmark? Har du erfaring med internationale projekter med udenlandske kunder, rådgivere og samarbejdspartnere? Så er du måske vores nye tilbudsleder.

Aarsleff oplever stor aktivitet inden for internationale bygge- og anlægsprojekter i Danmark. Det kan fx være datacentre og andre større komplekse projekter. Det er en aktivitet, vi kun forventer bliver forstærket de kommende år.

Dit ansvar fra start til slut
Du får en central rolle som overordnet tovholder i tilbuds- og kalkulationsarbejdet på større komplekse opgaver, hvor størstedelen af arbejderne udføres i egenproduktion. Du kommer til at stå i spidsen for den samlede tilbudskalkulation fra start til slut i tæt samarbejde med kolleger såvel i tilbudsafdelingen som på tværs af Aarsleff-koncernens mange øvrige afdelinger og selskaber. Ligeledes kommer du til at arbejde på store udviklingsopgaver med tidlig involvering.

Du vil få indflydelse på vores tilbudsprocesser og vores valg af underentreprenører og leverandører. Derudover vil dine opgaver være mangeartede og afvekslende, fx at:
 

  • granske udbudsmateriale og afstemme interne såvel som eksterne grænseflader
  • indhente priser, kalkulere og vurdere tilbud fra leverandører og underentreprenører
  • deltage i udarbejdelsen af totalentrepriseprojekter/-materiale sammen med arkitekter, rådgivere og interne kolleger
  • risikovurdere og fastlægge tilbudsstrategier.

Du vil få arbejdsplads på vores hovedkontor i Viby J, hvor du bliver en vigtig del af en tilbudsorganisation, der arbejder med at vinde projekter i Vestdanmark.

Er du vores nye kollega?

Vi forventer, at
  • du har en byggeteknisk baggrund som fx ingeniør, bygningskonstruktør, byggetekniker eller lignende og har erfaring med beregning af projekter i totalentrepriser. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til SIGMA.
  • du allerede har stor erfaring med internationale projekter og er velbevandret i internationale kontraktvilkår som fx FIDIC
  • du arbejder selvstændigt og systematisk med dine opgaver og trives med et stort ansvar. Det er vigtigt, at du er god til at samarbejde og forstår at skabe en god proces og et godt samarbejde omkring tilbuddet med god hjælp fra dit store netværk af kolleger både internt i organisationen og vores mange eksterne samarbejdspartnere.
  • du er flydende i engelsk – mundtligt såvel som skriftligt.

Som virksomhed vil vi i Aarsleff være bedst i branchen på arbejdsmiljøområdet, hvorfor det også er vigtigt, at du har øje for dette.

Lyder det som noget for dig?
Du er velkommen til at kontakte tilbudschef Rune Dalsgaard Sønderskov på 4044 2397 for yderligere oplysninger.

Klik på ’Send ansøgning’ for at søge stillingen.

Vi skal have din ansøgning senest 31. oktober 2021

Arbejdssted
Vest Danmark

Hjemmeside
www.aarsleff.com
Aarsleff-koncernen opererer på internationalt niveau inden for anlæg og byggeri med udgangspunkt i en førende position i Danmark. Vi omsætter for 13,3 milliarder kroner om året – heraf 32% i udlandet. Koncernen består af en portefølje af selvstændige konkurrencedygtige selskaber med hver deres særlige kompetencer. For at effektivisere og optimere vores tværgående samarbejde arbejder vi efter særlige principper, som er udtrykt i vores One Company-model. Vi opbygger langvarige partnerskaber med kunder og partnere med henblik på at effektivisere vores ydelser og tilfører desuden kundernes projekter værdi ved tidlig involvering. Vores aktiviteter inden for fundering og opgravningsfri rørfornyelse er stærkt internationaliserede. Aarsleff-koncernen beskæftiger 7.200 medarbejdere.

Hovedkontor: Hasselager Alle 5, DK-8260 Viby J · København Kontor: Industriholmen 2, DK-2650 Hvidovre 
Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=7e77119e)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Per Aarsleff A/S
Hasselager Allé 5
8260 Viby J
Kontaktperson
 
Tlf:
42737540
Adresse:
8260 Viby J
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
13-10-2021
Udløber:
31-10-2021
Kviknummer:
LJA-82799961
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Gem annonce