TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lyngby-Taarbæk Kommune

Lyngby-Taarbæk Kommune

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-10-2021

Tilsynsmedarbejder til Trafik og Mobilitet

Er du vores nye tilsynsmedarbejder?

En af vores kolleger har valgt at gå på pension, og vi har derfor brug for en tilsynsmedarbejder, som sammen med entreprenører og rådgivere kan hjælpe kommunens borgere og pendlere til en tryg og fremkommelig hverdag under de mange anlægsarbejder, der er i gang i Lyngby-Taarbæk Kommune.

Du vil især komme til at arbejde meget tæt sammen med de entreprenører, der i øjeblikket anlægger letbane gennem Lyngby. Hovedstadens Letbane går fra Ishøj til Lundtofte ved DTU. Lyngby-Taarbæk Kommune bliver den største letbanekommune med i alt syv stationer. Det indebærer mange nye muligheder, men også mange udfordringer i anlægsperioden.

Som tilsynsmedarbejder, kommer du til at indgå i et team af 5 medarbejdere med en stærk faglighed på tilsynsområdet. Teamet er placeret i afdelingen for Trafik og Mobilitet og du vil få 22 engagerede kollegaer.

Stillingen:
Vi forestiller os at du primært vil få ansvar for tilsyn og opfølgning med anlægsarbejder, der er afledt af letbanen, men vi forventer også, at du bidrager med din ekspertise i forbindelse med andre opgaver i centeret. Der vil i dit arbejde særligt være fokus på forholdene for de bløde trafikanter.

Du vil indgå i Program for Letbanen, der er et tværgående program, der involverer centre og afdelinger på tværs af kommunen. Programmet omfatter i alt otte projekter. Tilsammen skal projekterne sikre, at letbanen på den ene side leverer den størst mulige værdi for byens borgere og erhvervsliv. På den anden side skal programmet sikre at letbanen anlægges med færrest mulige gener. Letbanen skal stå færdig i 2025.

I forbindelse med hvert gravearbejde udarbejder kommunen en gravetilladelse og godkender en skilteplan, og det bliver bl.a. dit arbejde at føre tilsyn med, at entreprenøren følger retningslinjerne, samt at forholdene i øvrigt er så gode som muligt, så der ikke opstår farlige situationer.

Som tilsynsmedarbejder er din arbejdsplads primært udendørs det er vigtigt, at du ved selvsyn ser forholdene for trafikanterne, så det bliver deres perspektiv, der præger dit arbejde.

Om dig:
Vi lægger vægt på, at du har en udpræget teknisk forståelse og hvis du har erfaring fra tidligere arbejde med tilsyn hos en rådgiver, en entreprenør eller en kommune er det en fordel. Vi forventer derudover at du:

  • har gode samarbejdsevner, er udadvendt og evner samtidig at stå fast, når situationen kræver det
  • er ansvarsbevidst og at du altid følger dine opgaver helt til dørs
  • læser og forstår trafikken og de forhold, der kan have betydning for fremkommeligheden
  • har god indsigt i myndighedsarbejde og vejregler, hvis du ikke allerede har Vej-EU kursus - Vejen som arbejdsplads eller tilsvarende, skal du være indstillet på at få det
  • har en systematisk tilgang til dokumentation af arbejdet, og evner den skriftlighed, som opgaven kræver
  • har gyldigt B-kørekort

Løn- og ansættelsesforhold:

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgningsfrist:
Der er ansøgningsfrist mandag den 25. oktober 2021. Vi forventer at afholde samtaler onsdag den 3. november 2021.

Vil du vide mere?
Har du brug for flere oplysninger, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder John H. Kristiansen på tlf. 30 50 71 51 eller mail: johnk@ltk.dk, eller tilsynsførende Ole Henning Kristiansen, på tlf. 92 43 36 41 eller mail: olehe@ltk.dk.

I Lyngby-Taarbæk bliver du del af et stærkt fagligt fællesskab med høje ambitioner i en organisation med ca. 4.000 medarbejdere, der alle arbejder med det fælles mål at skabe værdi for borgere og erhvervsliv. Vi lægger vægt på god ledelse, trivsel, faglige og personlige udviklingsmuligheder, kreativitet og nytænkning samt balance mellem arbejdsliv og fritidsliv. Vi ser mangfoldighed som en ressource og værdsætter, at medarbejdere hver især bidrager med deres særlige baggrund, personlighed og evner.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Lyngby-Taarbæk Kommune
Toftebæksvej 12
2800 Lyngby
Praktisk information
Oprettet:
05-10-2021
Udløber:
25-10-2021
Kviknummer:
LJA-82758665
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed