TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Region Hovedstaden

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 05-08-2022

To el-specialister til EL/BMS-organisationens driftsafdeling på Rigshospitalet

Vi søger to EL/BMS-specialister, hvor den ene skal have primært arbejdssted på Rigshospitalet Glostrup og den anden på Rigshospitalet Blegdamsvej.

Vil du være med i opbygningen af den nyoprettet el-specialistgruppe med fokus på drift af Rigshospitalets mange kompliceret el-tekniske systemer. Hvor vi sammen skal forbedre og sikre fremtidens hospitalsdrifts.

Jobbet som EL/BMS-specialist i Drift og teknikafdelingen (DOT1) indeholder følgende fokusområder:
Være en nøgleperson i samarbejdet mellem DOT1 og byggeafdelingen
Udvikle og vedligeholde designmanualer for EL/BMS tekniske systemer
Bistå byggeafdelingen med implementering af nye projekter samt sikre gældende standarder og kravspecifikationer overholdes og dokumenteres ved afleveringsforretningen
Rådgivning/sparringspartner/tovholder for den løbende vedligeholdelse af nye og eksisterende tekniske anlæg.

Om stillingen
Vi søger en el teknisk kollega til driften, der kan bidrage og videreudvikle nuværende samarbejdsrelationer mellem driftsafdelingen og byggeafdelingen. Det indeholder deltagelse i projektforløb hvor fokus er, at sikre driftens krav og retningslinjer indarbejdes og udføres i projekterne, afleveringsdokumenter implementeres i vedligeholdelsessystemet Dalux inden projektet overdrages til drift og vedligeholdelse afdeling.

Vi arbejder med mange forskellige tekniske anlæg i bygningsmassen og du bliver en del af de centrale personer i driften, der skal sikre optimal daglig drift. I dit virke som specialist kommer du til at samarbejde med flere lag i organisationen hvor du skal levere rådgivning og sparring for at sikre stabil drift af al teknik.

Primære arbejdsopgaver:

 • Samarbejdet med byggeafdelingen, for at sikre driftens krav implementeres i projekter, samt der etableres en smidig og god overlevering fra projekt til drift
 • Være den tekniske el specialist og sikre oppetid på elsystemerne
 • Projektledelse, kvalitetssikring og kontrol af igangværende arbejde udføres iht. el lovgivning, bekendtgørelse og standarder
 • Strategi udvikling og konsolidering af tilknyttede ansvarsområder for Rigshospitalet Glostrup og Rigshospitalet Blegdamsvej
 • Drifte vedligeholdelsessystemet og opgavestyringssystemet Dalux
 • Samarbejde med kollegaer omkring energi- og miljørigtig drift
 • Træne og udvikle kollegers kompetencer i systematisk vedligehold
 • Sparring med driftspersonale og projektledere om lovgivning.

Vi lægger vægt på et godt og sundt arbejdsklima, og selvom der kan være deadlines der skal nås, forsøger vi altid at hjælpe hinanden på tværs af fagene, for mange mennesker er afhængige af vores arbejde.

Om dig
Din baggrund kan være elinstallatør, ingeniør, maskinmester eller lignende – det vigtigste er at du har de rette kompetencer. Vi søger en person, der kan begå sig hjemmevant på flere niveauer i organisationen i en travl hverdag, og som har kundskab og gennemslagskraft til at arbejde i relationerne i en stor organisation.

Vi ser desuden gerne, at du har:

 • erfaring med gennemførelse af projekter og generel god projektforståelse
 • gode kommunikationsevner
 • viden om vedligehold af udstyr
 • erfaring med Dalux – ikke et krav
 • evne til at arbejde selvstændigt, systematisk og grundigt, og er i stand til at holde overblikket i pressede situationer
 • fokus på tværfaglig opgavehåndtering
 • indgående kendskab til gældende el-standarder, Office 365 og IT-færdigheder.

Yderligere oplysninger
Henvendelse vedrørende stillingen kan rettes til fagleder Thomas Stentoft Flackeberg tlf. 2175 4686, hverdage mellem kl. 09.30 og 14.30.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Vi har en attraktiv pensionsordning.

Arbejdstid er 37 timer om ugen.

Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Du vil fysisk have arbejdssted på enten Rigshospitalet Glostrup eller Blegdamsvej, men det kan i perioder blive nødvendigt at arbejde på tværs af hele Region Hovedstaden.

Der er tilknyttet en bagvagt funktion til EL/BMS stillingen på Rigshospitalet Glostrup.

Ansøgningsprocedure
Send din ansøgning, CV og uddannelsesbevis samt evt. andre relevante dokumenter til os via link i annoncen.

Ansøgningsfristen er den 30. august 2022.

Vi forventer at holde samtaler løbende, så søg jobbet nu, hvis du har lyst til og mod på, at være del af en dynamisk arbejdsplads i stadig udvikling med masser af alsidige opgaver indenfor ejendoms- og hospitalsdrift.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Om Center for Ejendomme
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices.

Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 800 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner, således at vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne.

I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Vores arbejde giver mening, fordi det handler om liv.

Vil du være med til at gøre en forskel?

Du kan læse mere om Center for Ejendomme her.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Region Hovedstaden
Valdemar Hansens Vej 1
2600 Glostrup
Tlf:
21754648
Kontaktperson
 
Tlf:
21754686
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-08-2022
Udløber:
30-08-2022
Kviknummer:
LJA-83902803
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Region Hovedstaden
Glostrup, Storkøbenhavn
Beliggenhed