TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-06-2022

Trafikale regelsagsbehandlere til Kvalitet & Sikkerhed

Vil du være med til at forbedre jernbanesikkerheden og udvikle fremtidens jernbane?

Vi søger to trafikale regelsagsbehandlere, der skal være med til at udarbejde, udvikle og vedligeholde de trafikale regler primært for fjernbanen. Den ene stilling er allerede ledig og ønskes genbesat snarest mulig, mens den anden stilling er ledig fra 1. august 2022.

Stillingerne som trafikale regelsagsbehandlere er i sektionen Trafikal Sikkerhed i området Kvalitet & Sikkerhed, der er en støttefunktion for hele Banedanmark i arbejdet med jernbanesikkerhedsledelse. Området består af de fire sektioner Hændelser, Processtyring, Analyse & Styring og Trafikal Sikkerhed, og er organisatorisk placeret direkte under direktionen. Sektionen Trafikal Sikkerhed består af tre grupper, der omfatter de trafikale regler, entreprenørhåndtering samt grafisk dokumentation og publicering. I sektionen rådgiver og hjælper vi organisationen med trafikale regelgrundlag, etablering af gode trafikale løsninger til komplekse situationer og i grænseflader, samt effektiv håndtering af entreprenører.

Trafikale regler og systematisk vurdering af jernbanesikkerheden

Som vores nye trafikale regelsagsbehandler, udarbejder, udvikler og vedligeholder du de trafikale regler for jernbanen. Dette sker ved en risikobaseret tilgang i samspil på tværs af Banedanmarks divisioner og med input fra forskellige enheder, vedligeholdelses- og fornyelsesprojekter samt de store programmer Signalprogrammet og Elektrificeringsprogrammet. I sektionens regelgruppe varetager vi de trafikale regler (SR, ORS og ORF) og dit fokus vil især være på SR og ORF.

Du får ansvaret for at formulere og indstille ændringer af de trafikale regler til godkendelse. Du samarbejder med interne samt eksterne samarbejdspartnere, herunder fagteknikere, specialister, jernbanevirksomheder og Trafikstyrelsen, så det er vigtigt, at du taler og skriver dansk på et højt niveau og engelsk på et rimeligt niveau.

Som medarbejder i Trafikal Sikkerhed bidrager du til gennemførelsen af prøvekørsler og test af infrastrukturen, ved at udarbejde regler for dette, hvis ikke det kan indeholdes indenfor de eksisterende regler, i samspil med de jernbanetekniske løsninger. Det betyder, at der i perioder kan være arbejde, som ligger uden for normal arbejdstid.

Dit tjenestested kan enten være i København eller i Fredericia.

Vi glæder os til at tage imod dig

Når vi igen er fuldt bemandede, er vi 14 medarbejdere i sektionen, som arbejder med forskellige aspekter af trafikal sikkerhed på jernbanen. Det faglige niveau er højt, og hverdagen er præget af et stort engagement i udviklingen af en sikker, attraktiv og effektiv jernbane.

Struktureret og kvalitetsbevidst

Du er en holdspiller, og du trives godt i samarbejde og samspil med andre. Du skal være god til at arbejde med en bred kontaktflade, både internt og eksternt, og være god til at skabe relationer.

Du er god til at lytte, du arbejder omhyggeligt og har en analytisk tilgang til opgaverne. For at få succes skal du kunne bearbejde, dokumentere og formidle de trafikale regler på en klar og tydelig måde.

Det er en forudsætning, at du har erfaring fra fjernbanen og/eller S-banen, og at du har en sikkerhedsuddannelse med kompetence som stationsbestyrer, trafikleder eller tilsvarende. Har du tidligere arbejdet som instruktør, underviser, eller på anden vis arbejdet teknisk eller administrativt med de trafikale regler (SR, ORS eller ORF), CBTC (det nye signalsystem på S-banen) eller ETCS (det nye signalsystem på fjernbanen) er det en fordel, men ikke et krav.

Løn

Ansættelsen er omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT, Danmark samt protokollat for kontorfunktionærer ansat ved Banedanmark.

Som udgangspunkt er stillingen placeret i løngruppe 3, sats 3, Hovedstad/Provins. Den endelige lønindplacering beror på en vurdering af de individuelle kompetencer og kvalifikationer. Udover basislønnen kommer pension og eventuelle lokale tillæg.

Er du tjenestemand i Banedanmark, vil du kunne bevare din tjenestemandsansættelse.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Rikke Aarøe Carlsen eller trafikal regelansvarlig Henrik Dyrvig.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi indkalder til samtale løbende. For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stillingen” og følger instruktionerne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43
Carsten Nieburhs Gade 43
1577 København V
Tlf:
29770433
Kontaktperson
 
Tlf:
53666150
Adresse:
1577 København V
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-06-2022
Udløber:
30-06-2022
Kviknummer:
LJA-83703909
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Job i virksomheden
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Banedanmark, Carsten Niebuhrs
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed