TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

|
Midtjylland
|
Indrykket 14-05-2018

Udviklingsorienteret og struktureret teknisk designer til afdelingen for Vejdesign

Trives du i en travl hverdag, hvor leverancer skal falde rettidigt og i overensstemmelse med velbeskrevne standarder? Og har du samtidig blik for hvordan nye digitale værktøjer og muligheder kan forbedre arbejdsgange og leverancer?

Så er denne stilling som teknisk designer lige noget for dig!

Dine opgaver:
Du vil indgå i tæt samarbejde med vores projekterende ingeniører og den øvrige projektgruppe. Du vil få ansvar for at udarbejde data- og tegningsmateriale til f.eks. motorveje, omfartsveje, rundkørsler og cykelstier, herunder arbejde med længdeprofiler, tværsnit og mængdeplaner i Microstation.

Du støtter projektgruppen med dokumenthåndtering og -produktion gennem hele projektforløbet fra skitseprojekt over detailprojektering til optegning af anlægget som udført. Du vil også skulle give sparring til eksterne rådgivere, der også udarbejder tegningsmateriale for Vejdirektoratet.

Du kommer til at løse opgaver inden for mange forskellige arbejdsområder som kørebaneafmærkning, autoværn og afvanding. Ligesom du skal arbejde med at lave kørekurver i Autoturn.

Som del af dit ansvarsområde vil du komme til at arbejde med dokumentarkivering og tegningsnummerering, og du bidrager desuden til udvikling og vedligeholdelse af Vejdirektoratets tegningsstandard.

Vejdirektoratet arbejder med implementering af BIM (Building Information Modelling). I fremtiden vil en stor del af vore leverancer bestå af 3D-fagmodeller skabt i OpenRoads, og på sigt vil en del af dit arbejde bestå i at udarbejde templates og civilcells i OpenRoads samt håndtere 3D-fagmodeller i ProjectWise.

Din profil:
Du er uddannet teknisk designer, og du har indgående kendskab til Bentley-platformen og i særdeleshed CAD-værktøjet MicroStation.

Du har formentlig allerede 5 års erfaring og arbejder selvstændigt og sikkert med standardleverancer og de mere rutineprægede opgaver i et vist tempo, så der bliver tid og energi til overs til også at indgå i de mere udviklingsorienterede opgaver.

Du har måske allerede en del vejerfaring, eller også har du mod på at bruge dine kompetencer inden for et helt nyt fagområde. Hvis du tidligere har arbejdet med BIM f.eks. med portalen ProjectWise eller programmerne InRoads/OpenRoads er det en klar fordel, men ikke en betingelse. Vigtigst er, at du har mod på at deltage i vores udviklingsarbejde ved siden af dine faste leverancer i projekterne.

Du har gode samarbejdsevner og du motiveres af at blive udfordret og afprøve nye ting. På samme måde bidrager du med en positiv indstilling og lyst til at finde løsninger.

Du arbejder systematisk og grundigt med opmærksomhed på detaljen.

Om os:
Vejdirektoratets afdeling for Vejdesign består af ingeniører og tekniske designere, der i fællesskab udarbejder vejprojekter i alle faser lige fra planlægning til udførelse. Vi er netop nu i en spændende forandringstid, hvor vi bl.a. er i gang med at implementere BIM (Building Information Modelling) bredt i Vejdirektoratet, hvilket betyder at vi arbejder med IKT-aftaler, modelstandarder og IKT-koordinering i alle projekter, ligesom vi har fokus på udvikling af vores modelstandard og brugen af digitale værktøjer.

Dine løn- og ansættelsesvilkår:
Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transport-, Bygnings- og Boligministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Vejdesign, hvor du ansættes i Projekt og Vejteknik på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ida Rasmussen på 7244 2246 eller idra@vd.dk.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest torsdag den 31. maj 2018. 

Søg stillingen ved at trykke på linket 'Ansøg via link' nedenfor eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Praktisk information
Oprettet:
14-05-2018
Udløber:
31-05-2018
Kviknummer:
LJA-60956622
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Beregn rute-/rejseplan
Fra:
Til:
Lignende job
JKS a/s, Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
SINDAL STÅLINDUSTRI ApS
Hjørring, Nordjylland