TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Vejdirektoratet

Vejdirektoratet

|
Østjylland
|
Indrykket 30-09-2021

Udviklingsorienteret og struktureret teknisk designer til afdelingen for Vejdesign

Trives du i en travl hverdag, hvor leverancer skal falde rettidigt og i overensstemmelse med velbeskrevne standarder? Har du blik for, hvordan digitale værktøjer og muligheder kan forbedre arbejdsgange og leverancer? Har du kendskab til IKT-kontrol? Så er denne stilling som teknisk designer lige noget for dig!
 
Dine opgaver
Du indgår i tæt samarbejde med vores projekterende ingeniører og den øvrige projektgruppe. Du har ansvar for at udarbejde data- og tegningsmateriale til f.eks. motorveje, omfartsveje, rundkørsler og cykelstier, herunder arbejde med længdeprofiler, tværsnit og mængdeplaner i MicroStation.

Du støtter projektgruppen med dokumenthåndtering og -produktion gennem hele projektforløbet fra skitseprojekt over detailprojektering til optegning af anlægget som udført. Du vil også skulle give sparring til eksterne rådgivere, der også udarbejder tegningsmateriale for Vejdirektoratet.

Du vil komme til at udføre IKT kontrol i samarbejde med vores IKT-koordinator på de projekter, du er tilknyttet.

Du løser opgaver inden for mange forskellige arbejdsområder som kørebaneafmærkning, autoværn og afvanding, ligesom du skal arbejde med at lave kørekurver i Autoturn. Som del af dit ansvarsområde arbejder du med dokumentarkivering og tegningsnummerering, og du bidrager til udvikling og vedligeholdelse af Vejdirektoratets digitale standarder.

Vejdirektoratet arbejder løbende med implementering af BIM. Udgangspunktet er 3D fagmodeller.

Din profil
Du er uddannet teknisk designer, og det vil være en fordel, hvis du har indgående kendskab til Bentley-platformen og i særdeleshed CAD-værktøjet MicroStation og udvekslings- og filhåndterings programmet ProjectWise.

Du har formentlig allerede omkring 5 års erfaring. Du arbejder selvstændigt, sikkert og i et vist tempo med standard leverancer og mere rutineprægede opgaver, så der bliver tid og energi til også at indgå i afdelingens mere udviklingsorienterede opgaver.

Du har måske allerede en del vejerfaring eller også har du mod på at bruge dine kompetencer inden for et helt nyt fagområde. Hvis du tidligere har arbejdet med BIM f.eks. med ProjectWise eller programmerne InRoads/OpenRoads er det en fordel, men det er ikke en betingelse.

Du har gode samarbejdsevner, og du motiveres af at blive udfordret og afprøve nye ting. På samme måde bidrager du med en positiv indstilling og lyst til at finde løsninger.

Du arbejder systematisk og grundigt med fokus på detaljen.

Om os
Du bliver en del af afdelingen for Vejdesign, der består af ingeniører og tekniske designere. Vi er 32 kolleger, der i fællesskab udarbejder vejprojekter i alle faser lige fra planlægning til udførelse. Vi er gode til at hjælpe hinanden og har en åben og respektfuld omgangstone i en socialt velfungerende afdeling.

Vi arbejder bl.a. også med IKT-kontrol, koordinering, modelstandarder og brugen af digitale værktøjer. Vi er gode til at se muligheder i digitale værktøjer og arbejder meget løsningsorienteret med digitalisering.

Dine løn- og ansættelsesvilkår
Du vil blive ansat og aflønnet efter gældende statslig overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vi tilbyder fleksible arbejdsvilkår med fokus på efteruddannelse, mulighed for hjemmearbejdsdage, fleksible arbejdstider, frugtordning mv.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Læs mere:
Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Gunvor Winther på 7244 2495 og/eller gbw@vd.dk.

Er du interesseret?
Send din ansøgning senest den 24. oktober 2021.Vi forventer at afholde 1. samtaler den 1. og 2. november 2021.

Søg stillingen ved at trykke på linket Søg stillingen eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejdersammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

I Vejdirektoratet skaber vi sammenhæng for de mange trafikanter, der hver dag benytter de danske statsveje. Det før vi ved at udvikle, planlægge og anlægge infrastrukturen, så du kan møde på arbejde til tiden, få friske varer hver dag og rejse på tværs af landet, når du har brug for det. 

Vi udvikler Danmarks infrastruktur og binder landet sammen. Det kræver løsninger, der balancerer mobilitet, miljø og trafiksikkerhed. Vores mange fagligheder bidrager til et bæredygtigt samfund og et klima i balance. Ambitionen og kvaliteten er på plads, uanset om vi arbejder med mobilitet, buede broer, biodiversitet, klimavenlig asfalt eller på nogle af Danmarks største anlægsprojekter. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Kontaktperson
Gunvor Winther
Tlf:
7244 2495
Adresse:
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-09-2021
Udløber:
24-10-2021
Kviknummer:
LJA-82735468
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed