TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Midtsjælland
|
Indrykket 15-11-2021

Uggerly Installation - VVS-installatør til Typehuse

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag godt 300 medarbejdere fordelt på fire afdelinger – to i Jylland og to på Sjælland. De bærende værdier i virksomheden er effektivitet, kvalitet, godt håndværk og gode løsninger.

Uggerly Installation har et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-entrepriserne. Til typehusafdelingen i Ringsted søges nu en VVS-installatør.

Selvstændigt ansvar – Dynamisk hverdag – Vækstvirksomhed

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed, som fortsat er i vækst og har en sund økonomi. Du får hurtigt selvstændigt ansvar og mulighed for at præge tingene, ligesom du får mulighed for at gøre en forskel for både kunder, samarbejdspartnere og virksomheden. Du indgår i et velfungerende og samarbejdsorienteret team, hvor du får en central rolle med mulighed for at bidrage til den fremadrettede udvikling.

Som en del af et velfungerende team og med reference til afdelingschefen for Typehuse Sjælland VVS bliver du ansvarlig for tildelte typehus-projekter, som du varetager i hele fasen, fra start til slut. Du får således til opgave at gennemgå tegninger, bestille materialer og i samarbejde med dine kollegaer på kontoret planlægger og koordinerer I arbejdsplanen for afdelingens svende. Derudover fører du tilsyn med byggerier med henblik på at sikre den rette kvalitet, ligesom du under hele projektet sikrer en god og tryg kundeoplevelse. Derudover supporterer du kunderådgiverne i tekniske spørgsmål, og vi ser gerne, at du på sigt afholder egne kundemøder. Du er desuden ansvarlig for at sikre det rette logistik-setup.

For at få succes i jobbet har du en baggrund som VVS-installatør og erfaring med at gennemføre mindre entrepriser samt erfaring med at beregne og udarbejde tilbud. Du kan dog også være uddannet tekniker eller overmontør, såfremt du har meget erfaring fra en tilsvarende stilling. Virksomheden har et velfungerende og mangeårigt samarbejde med HusCompagniet, og det er derfor et plus, hvis du har erfaring med typehuse. Du er desuden fortrolig med IT og har gerne erfaring med Draftsight.

Det er væsentligt, at du kan tale med kunderne og sikre dem en god oplevelse, når du sammen med kunderådgiveren gennemgår deres husprojekt. Der er en høj grad af tillid og fortrolighed i processen med kunden, og du har en central rolle i forhold til at sikre dette.
Du er desuden vant til opfølgning og til at levere kvalitet til tiden. Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, at du naturligt falder ind i samarbejdet i afdelingen, som er kendetegnet ved humor, godt humør og med højt til loftet. Du trives i en dynamisk hverdag med fart på, og du tager ejerskab for dine ansvarsområder. Desuden er du forudseende, initiativrig og serviceminded.

Er du den nye VVS-installatør til Uggerly Installation i Ringsted, så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes John Chalmers Tveit, Sensu A/S på telefon 20 77 43 33. For yderligere information om Uggerly Installation se her.

Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister, da vi behandler ansøgningerne løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Karetmagervej 10A
7100 Vejle
Kontaktperson
 
Tlf:
20774333
Adresse:
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-11-2021
Udløber:
15-12-2021
Kviknummer:
LJA-82961609
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed