TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Mercantec

|
Midtjylland
|
Indrykket 02-11-2021

Underviser søges til VVS-energispecialist uddannelsen (genopslag)

Vil du være med til at uddanne den nye generation af håndværkere?

Leder du efter nye udfordringer og fantastiske kolleger – og brænder du for at formidle din viden til andre?

Så er du måske vores nye kollega på VVS-energispecialist uddannelsen.

Vi søger en kollega, som brænder for VVS-faget, og som har lyst og interesse til at hjælpe unge og voksne med at få en uddannelse inden for et spændende fag i stor udvikling, hvor bæredygtighed og energioptimering er naturlige elementer.

Din høje faglighed gør det dog ikke alene. En stor del af jobbet som underviser handler om relationer og dannelse, og det er derfor vigtigt, at du oprigtigt har lyst til at arbejde med unge mennesker og til at være en del af et professionelt læringsfællesskab. Du har måske erfaring med oplæring af lærlinge, eller du har via dine fritidsinteresser fundet det interessant at arbejde med mennesker, og du har nu mod på at afprøve dine evner som underviser. Dine kolleger skal selvfølgelig nok hjælpe dig godt i gang i rollen.

Du bliver en del af noget større

Som underviser på VVS-energispecialist uddannelsen får du en helt unik mulighed for at opleve, hvordan dit faglige og personlige engagement er med til at flytte eleverne både fagligt og personligt fra ung til voksen. Du får et tæt samarbejde med dine kolleger, og sammen lærer I eleverne, hvordan man kombinerer teoretisk viden med praktiske færdigheder.

Dine kommende kolleger siger om jobbet:

”At være underviser er sjovt og udfordrende arbejde.

Vi er hver dag med til at profilere vores håndværk og skabe fremtidens håndværkere”

Din entusiasme og energi gør dig til en rollemodel for eleverne, og du inspirerer dem til at yde deres bedste. Som person er du udadvendt og samarbejdsorienteret, og du er ikke bange for at afprøve nye ideer og koncepter. Da VVS-afdelingen på Mercantec er under op- og om-bygning, er det også en klar fordel, at du er forandringsparat og fleksibelt indstillet.

Rent formelt forventer vi, at du

  • har én af VVS-branchens grunduddannelser samt meget gerne en installatør-uddannelse eller anden relevant videreuddannelse.
  • har en bred praktisk og teoretisk viden særligt inden for energi-specialet og minimum 5 års relevant erhvervserfaring
  • er villig til at efteruddanne dig både fagligt og pædagogisk
  • er fagligt og personligt velfunderet og ambitiøs og fortrolig med IT.
Du bliver en del af Mercantec - Teknologi & Energi, hvor vi har uddannelser inden for mere end 10 fagområder. Vi har et bredt fagligt og tværfagligt samarbejde, og vi arbejder kontinuerligt med at udnytte vores faglige og pædagogiske viden på tværs af skolens mange uddannelsesretninger. Det kollegiale samarbejde er et bærende element, og vi vægter derfor også det sociale arbejdsmiljø højt.

Det med småt

Det er en fast stilling på fuld tid med ansættelse snarest muligt. Du bliver ansat på tjenestemandslignende vilkår i henhold til organisationsaftale mellem Finansministeriet og Uddannelsesforbundet. Løn iht. til overenskomst og kvalifikationer med en attraktiv pensionsordning.

Arbejdsstedet er i Viborg.

Interesseret?

Hvis du har lyst til at høre mere om stillingen – eller har du lyst til at komme forbi og se skolen og vores faciliteter – er du meget velkommen til at kontakte uddannelsesleder Mette Gaml-Sørensen eller uddannelseschef John Hansen.

Samtaler bliver afholdt løbende, og du opfordres derfor til at søge stillingen snarest muligt.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Mercantec
H.C. Andersens Vej 9
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Tlf:
20900484
Adresse:
8800 Viborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-11-2021
Udløber:
30-11-2021
Kviknummer:
LJA-82898049
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed