TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AARHUS TECH

|
Østjylland
|
Indrykket 15-09-2020

Underviser til Skolen for byggeri og metal, VVS uddannelsen.

Udnyt din erfaring og dine kundskaber - bliv underviser på AARHUS TECH.

Vi søger en ny medarbejder, der har lyst til at indgå i et spændende pædagogisk miljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus.

Personprofil
Du skal være visionær, udviklingsorienteret og brænde for at motivere, formidle og undervise. Du har en positiv og proaktiv tilgang til nye opgaver/problemstillinger, og du er punktlig og evner at levere til tiden. Du skal have lyst til og interesse for at un-dervise forskellige aldersgrupper med vidt forskellig baggrund. Du er udadvendt og evner at skabe en positiv atmosfære.

Jobprofil
Du kommer til at indgå i et lærerteam af engagerede kolleger med et højt fagligt ni-veau, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisningen. Du bliver en del af et aktivt undervisningsmiljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord, og du er i høj grad selv med til at forme dit fremtidige arbejde. Samtidig er der gode muligheder for at udvikle både personlige og faglige kvalifikationer.

Kvalifikationsprofil
Du skal have en erhvervsuddannelse som faglært energispecialist, måske suppleret med en videregående uddannelse som for eksempel, VVS-installatør eller energitekno-log. Som underviser ved VVS-uddannelsen kræves kendskab til branchen og erfaring med den teoretiske del eventuelt med indsigt i planlægning og uddannelse af lærlinge. Erhvervserfaring inden for faget prioriteres højt. Vi forventer, at du kan anvende IT til materialeudvikling og brug i undervisningen, her-under programmerne i Office pakken.

Du er velkommen til at læse mere om Skolen for byggeri og metal og uddannelserne på www.aarhustech.dk.

Ansættelsesvilkår
Vi kan tilbyde ansættelse på tjenestemandslignende vilkår på basisløn, trin 1 - 7. Der kan være mulighed for forhandling af tillæg. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen. Der er tale om en ansættelse som årsvikar i første omgang med mulighed for forlæn-gelse.

Tiltrædelse
Januar 2021

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Søren Madsen, mobil 4028 6563. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AARHUS TECH
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Tlf:
40286563
Kontaktperson
 
Tlf:
40286563
Adresse:
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-09-2020
Udløber:
14-11-2020
Kviknummer:
LJA-81093640
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
FINN L. & DAVIDSEN A/S
Faxe, Sydsjælland inkl. Møn
GetAGame ApS
Silkeborg, Midtjylland