TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

AARHUS TECH

|
Østjylland
|
Indrykket 04-06-2021

Underviser til Skolen for byggeri og metal, VVS uddannelsen

Udnyt din erfaring og dine kundskaber - bliv underviser på AARHUS TECH.

Vi søger en ny medarbejder, der har lyst til at indgå i et spændende pædagogisk miljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus.

Personprofil
Du skal være visionær, udviklingsorienteret og brænde for at motivere, formidle og undervise. Du har en positiv og proaktiv tilgang til nye opgaver/problemstillinger, og du er punktlig og evner at levere til tiden. Du skal have lyst til og interesse for at undervise forskellige aldersgrupper med vidt forskellig baggrund. Du er udadvendt og evner at skabe en positiv atmosfære.

Jobprofil
Du kommer til at indgå i et lærerteam af engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisningen.
Du bliver en del af et aktivt undervisningsmiljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord, og du er i høj grad selv med til at forme dit fremtidige arbejde. Samtidig er der gode muligheder for at udvikle både personlige og faglige kvalifikationer.

Kvalifikationsprofil
Du skal have en erhvervsuddannelse som faglært energispecialist, måske suppleret med en videregående uddannelse som for eksempel, VVS-installatør eller energiteknolog. Som underviser ved VVS-uddannelsen kræves kendskab til branchen og erfaring med den teoretiske del eventuelt med indsigt i planlægning og uddannelse af lærlinge. Erhvervserfaring inden for faget prioriteres højt.
Vi forventer, at du kan anvende IT til materialeudvikling og brug i undervisningen, herunder programmerne i Office pakken.

Du er velkommen til at læse mere om Skolen for byggeri og metal og uddannelserne på www.aarhustech.dk.

Ansættelsesvilkår
Vi kan tilbyde ansættelse på tjenestemandslignende vilkår på basisløn, trin 1 - 7. Der kan være mulighed for forhandling af tillæg. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.
Der er tale om en ansættelse som årsvikar i første omgang med mulighed for forlængelse.

Tiltrædelse
Snarest.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Søren Madsen, mobil 4028 6563.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
AARHUS TECH
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Tlf:
25192422
Kontaktperson
 
Tlf:
40286563
Adresse:
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-06-2021
Udløber:
30-06-2021
Kviknummer:
LJA-82205284
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
HEDENSTED VVS SERVICE A/S
Hedensted, Østjylland
Gem annonce