TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AARHUS TECH

|
Østjylland
|
Indrykket 27-04-2022

Underviser til VVS-uddannelsen, en del af Skolen for teknik

Kom og vær med til skabe Danmarks bedste VVS-Uddannelse, hvor dine erfaring og kundskaber bliver sat i spil.

Vi søger endnu en underviser, der har lyst til at indgå i et spændende undervisningsmiljø, hvor elevens uddannelse og udvikling er i fokus.

Personprofil
Du skal være visionær, udviklingsorienteret og brænde for at motivere, formidle og undervise. Du har en positiv og proaktiv tilgang til nye opgaver/problemstillinger, og du er punktlig og evner at levere til tiden. Du skal have lyst til og interesse for at undervise forskellige aldersgrupper med vidt forskellig baggrund.

Jobprofil
Du kommer til at indgå i et lærerteam af engagerede kolleger med et højt fagligt niveau, der udvikler, planlægger og gennemfører undervisningen.
Du bliver en del af et aktivt undervisningsmiljø, hvor fleksibilitet og omstillingsevne er nøgleord, og du er i høj grad selv med til at forme dit fremtidige arbejde. Samtidig er der gode muligheder for at udvikle både personlige og faglige kvalifikationer.

Kvalifikationsprofil
Du skal have en erhvervsuddannelse som faglært indenfor VVS, måske suppleret med en videregående uddannelse som for eksempel energiteknolog eller VVS-installatør. Som underviser ved VVS-uddannelsen kræves der kendskab til branchen.

Erhvervserfaring inden for faget prioriteres højt.
Vi forventer, at du kan anvende IT til materialeudvikling og brug i undervisningen, herunder programmerne i Office pakken.

Du er velkommen til at læse mere om Skolen for teknik og uddannelserne på www.aarhustech.dk.

Ansættelsesvilkår
Vi kan tilbyde ansættelse på tjenestemandslignende vilkår på basisløn, trin 1 - 7. Der kan være mulighed for forhandling af tillæg. Der er knyttet en attraktiv pensionsordning til stillingen.

Tiltrædelse
Snarest.

Yderligere oplysninger
Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Jan Hougaard Jensen, mobil 2223 4570.
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
AARHUS TECH
Halmstadgade 6
8200 Aarhus N
Tlf:
22234570
Kontaktperson
 
Tlf:
22234570
Adresse:
8200 Aarhus N
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-04-2022
Udløber:
22-05-2022
Kviknummer:
LJA-83569439
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed