TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Digitaliseringsstyrelsen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 30-06-2020

UX/UI Designer til web- og app-løsninger til borger.dk, Digital Post og Mit overblik

Har du erfaring med at indgå i udviklingen af komplekse digitale løsninger? Kan du se dig selv i rollen, der forbedrer den digitale brugeroplevelse, når borgerne i fremtiden tilgår Digital Post via borger.dk og tjekker oplysninger på Mit Overblik? Så har vi en spændende stilling til dig i Kontor for borger.dk i Digitaliseringsstyrelsen.

Om stillingen
Borger.dk søger en dygtig UX/UI Designer, der kan stille skarpt på den visuelle brugeroplevelse i vores løsninger. Vi arbejder lige nu med udviklingen af en ny webløsning og app til borger.dk, hvor borgere skal kunne læse deres digitale post og se egne oplysninger under Mit Overblik.

Som UX/UI Designer bidrager du til projekterne ved at levere gennemtænkte digitale løsninger, som lever op til standarder for god UX og UI. Du vil være en del af et mindre team af UX’ere, som dagligt sparrer med redaktører, projektledere, udviklere mv. Sammen har vi ansvaret for at videreudvikle og drive en lang række projekter i regi af borger.dk.

I Digitaliseringsstyrelsen kommer du til at indgå i et mangfoldigt landskab af interessenter og projekter, og opgaverne vil variere fra dag til dag – fra at brainstorme på digitale koncepter, udarbejde konkrete designforslag, afdække brugerbehov og sparre med udviklingsteamet.

Du trives derfor i et tværfagligt miljø, hvor den gode digitale brugerrejse skabes i fællesskab med mange aktører.


Om dig
Du er fx uddannet cand.it eller har en designuddannelse koblet med erfaring inden for Design/UX/UI. Du har en stor faglig værktøjskasse, som du bruger, når du arbejder både konceptuelt og praktisk med digitale løsninger.

Derudover er vi på udkig efter dig, der:

  • har blik for brugernes behov og formår at omsætte bruger- og forretningsbehov til konkrete løsninger
  • har fingeren på pulsen, når det kommer til UX/UI designtrends
  • har lyst til at arbejde hands-on med design og har stor erfaring med designværktøjer (vi bruger Figma)
  • har lyst til at bidrage til og vedligeholde designsystemer
  • har sans for detaljen og er både præcis og konsistent i dine designleverancer
  • har erfaring med responsivt webdesign og apps
  • har gode samarbejdsevner og formår at skabe fælles løsninger og ejerskab blandt alle interessenter.

Om os
Vi er et kontor med pt. 20 medarbejdere. Vi brænder for at gøre den digitale borgers hverdag nemmere. Borger.dk har mere end 3 mio. besøg om måneden fra borgere, som søger information, bruger digitale selvbetjeningsløsninger, læser Digital Post og tjekker personlige data. Det stiller store krav til løbende at udvikle portalen, så den understøtter borgernes behov for god og brugervenlig digital selvbetjening og information fra det offentlige.

I Digitaliseringsstyrelsen er vi ca. 290 medarbejdere, som hver dag går forrest i arbejdet for et mere digitalt offentligt Danmark. Vi sætter barren højt og har et klart fokus på din kompetence- og karriereudvikling.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om vores arbejde på https://digst.dk/it-loesninger/borgerdk/.


Ansættelsesvilkår
Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.


Flere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Helle Junge Nielsen, tlf. 33 92 41 44 og e-mail hjn@digst.dk i uge 28-31 eller Senior UX specialist Sanne Asmussen, tlf. 51 73 78 31 og e-mail sanas@digst.dk i uge 32.


Ansøgning
Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg her” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest søndag den 9. august 2020.

Vi forventer at indkalde til samtaler i uge 33-34 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen pr. 1. oktober 2020.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Digitaliseringsstyrelsen
Landgreven 4
1301 København K
Tlf:
33924144
Kontaktperson
 
Tlf:
33924144
Adresse:
1301 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2020
Udløber:
09-08-2020
Kviknummer:
LJA-80568734
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed
Lignende job
Ishøj Kommune
Ishøj, Storkøbenhavn
MP Byggesagkyndig ApS
Glostrup, Storkøbenhavn