TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Vald. Birn A/S

|
Vestjylland
|
Indrykket 22-03-2021

Værkfører

BEARBEJDNINGSVÆRKFØRER TIL NATHOLD

Vores mangeårige natholdsværkfører på Maskinfabrikken fratræder til pension ultimo september 2021. Vi søger allerede nu hans afløser, så vi kan sikre en god onboarding af vores nye kollega. 

VIRKSOMHEDEN

Vald. Birn A/S i Holstebro er koncernhovedkvarter for en af Nordeuropas største støberikoncerner. Koncernen har selskaber i Danmark, Sverige, Tyskland og Italien.

Vi støber, bearbejder, overfladebehandler og monterer højkvalitets støbejernsprodukter til bl.a. lastbilindustrien. Koncernen beskæftiger omkring 650 medarbejdere, heraf ca. 500 i Holstebro.

Vores maskinfabrik er topmoderne, og den primære produktion foregår hovedsagelig på automatiserede bearbejdningsceller.

Vald. Birn A/S har en lang og traditionsrig virksomhedshistorie. Virksomhedens dna udspringer fra vores passionerede medarbejdere, der samarbejder på tværs og som et fælles team, og som virksomhed og medarbejdere fremstår vi ansvarlige og ordentlige i ord og handling. Kan du se dig selv i disse værdier, og ikke mindst i arbejdsopgaverne nedenfor? Så vil vi meget gerne høre fra dig.

STILLINGEN

Virksomhedens bearbejdningsafdeling bearbejder de emner, vi støber på virksomheden. Der arbejdes i tre holds skift, og på natskiftet er der beskæftiget ca. 20 medarbejdere.

ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsopgaver vil primært, men ikke begrænset hertil, være:

  • Ledelse, instruktion og udvikling af afdelingen og dens medarbejdere
  • Koordinering og gennemførelse af produktionen med fokus på sikkerhed, kvalitet og effektivitet
  • Bidrage til udvikling og optimering af bearbejdningsprocesser og produktionsudstyr i samarbejde med de øvrige skift i produktionen samt tekniske og måletekniske funktioner
  • Videreudvikle natholdet via LEAN (Birn Operating System)
  • Bistå medarbejdere vedr. forståelse af kontrolplaner, opmålinger af emner, ordremelding mv.

FAGLIGE KVALIFIKATIONER

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os en profil fra jern- og metalindustrien, gerne med maskin- og CNC erfaring. Du kan f.eks. være uddannet Industritekniker eller lign. Du har gode ledelsesmæssige og kommunikative evner, kendskab til LEAN, er fortrolig med IT. 

PERSONLIGE KVALIFIKATIONER

Du er en stærk lederprofil med en høj stresstærskel, og ser muligheder frem for begrænsninger. Du evner at se helheder og udviser stor fleksibilitet. Som person og leder er du rummelig, motiverende, engageret, resultatorienteret og systematisk, og du ved, hvad sikkerhed på arbejdspladsen, effektivitet, trivsel og kvalitet betyder for virksomhedens resultater og image.

VI TILBYDER

En spændende og udfordrende stilling i en dialogbaseret og international fokuseret virksomhed, der løbende investerer i ny teknologi. Automatiseringsgraden er øget kraftigt igennem flere år, og virksomheden har en strategi om fortsat at følge denne udvikling.

For den rette kandidat er der gode muligheder for at præge stillingens indhold. Gagen forhandles efter kvalifikationer.

YDERLIGERERE INFORMATION

Hvis du har spørgsmål til stillingen eller Vald. Birn koncernen, bedes du kontakte Produktionsdirektør Rikke Helms +45 6163 1671 eller Group HR Manager Morten Madsen på tlf. +45 3016 0115.

ANSØGNING

Vi ser frem til snarest muligt at modtage din motiverede ansøgning vedlagt CV og relevante bilag. Da vi vægter diversitet i organisationen, opfordrer vi alle uanset køn, etnicitet, alder etc. til at søge stillingen.  Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.  


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Vald. Birn A/S
Frøjkvej 75
7500 Holstebro
Tlf:
+4530160115
Kontaktperson
 
Tlf:
+4530160115
Adresse:
7500 Holstebro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
22-03-2021
Udløber:
23-04-2021
Kviknummer:
LJA-81861591
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Job i virksomheden
Vald. Birn A/S
Holstebro, Vestjylland
Beliggenhed
Gem annonce