TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

BYGHOLM WOOD A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 06-12-2021

Værkfører / Produktionschef

Kan du lede og motivere vores dygtige produktionsteam?

Bygholm Wood søger værkfører / produktionschef.

Kan du bidrage med godt humør, høj arbejdsmoral og samtidig være en aktiv ledende spiller på et ungt og entusiastisk team? Har du erfaring indenfor møbel-, køkken- og/eller inventarproduktion? Sætter du en ære i, at dit hold og du leverer høj kvalitet til tiden?

Hvad har vi gang i?

I Hasselager (ved Århus) har vi etableret et nyt og moderne møbel og inventarsnedkeri, hvorfra vi leverer godt håndværk med høj kvalitet og, skaber løsninger for vores mange kræsne kunder. Det være sig snedkerkøkkener, skabsløsninger og avancerede dørløsninger. Endvidere laver vi en del specialiserede inventarløsninger til erhverv og detail.

Vi har i forbindelse med nylig flytning af virksomheden til nye og tidssvarende rammer, opgraderet hele vores maskinpark (robotstyret pladelager, nesting CNC, 5-akset CNC m.v.) samtidig arbejder vi med at digitalisere vores processer, som sikrer, at vi kan arbejde optimalt med transparens og overblik.

Vores flittige fabrikschef, har netop søgt andre udfordringer, uden for virksomheden, hvorfor vi har gentænkte vores organisering. Det betyder, at vi har oprettet en taktisk og operationel stilling som værkfører / produktionschef. Du skal kunne lede og motivere vores dygtig produktionsteam bestående af pt. 10 møbel- og maskinsnedkere. Vi forventer, at du selv har en lignende baggrund for, at kunne guide og optimere bedst muligt samt drive vores spændende opgaver og projekter godt igennem. 

Hvad tilbyder vi?

Et interessant job med et stort ansvar i en virksomhed i udvikling. Da vores strategi bygger på en sund vækst, vil du også få muligheden for at vokse i lederjobbet samt sikre og rekruttere en produktionsorganisation, som kan løfte nuværende og fremtidige opgaver. 

Vi ønsker hele tiden, at være på forkant med mulighederne i vores branche både iht. de produkter og services vi tilbyder samt IT, teknologi og procesoptimering. Så trives du i en virksomhed med den indstilling, kunne vi være det rette sted for dig.

Hvilke ansvarsområder?

 • Produktionsplanlægning og indkøb
 • Ansvar for den daglige produktion samt produktionsmedarbejderne
 • Rekruttering og udvikling af produktionsmedarbejdere
 • Optimering af drift
 • Koordinering af projekter i samarbejde eller individuelt
 • Kvalitetskontrol/forsendelse

Hvem er du?

 • Du har erfaring som værkfører fra lignende stilling eller god håndværksmæssig erfaring evt. med en teoretisk overbygning
 • Du skal kunne arbejde struktureret, selvstændigt og have overblik
 • Du skal være en dygtig leder og med øje for konstruktionsdetaljer
 • Du skal have lyst til at arbejde med IT og digitalisering
 • Du skal være kvalitetsbevidst

Kan du se dig selv hos os?

Så send en ansøgning via mail til adm. direktør Kasper Bygholm – kasper@bygholm.com med titlen ”Værkfører”. Vil du vide mere om jobbet inden, så ring gerne til Kasper på mobil nr. 2835 8283. Vi holder løbende samtaler og tager opslaget ned, når vi har fundet den rigtige kandidat.

Læs mere om Bygholm Wood A/S og vores løsninger her: www.bygholm.com  

BYGHOLM WOOD A/S, Bøgekildevej 20, 8361 Hasselager


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
BYGHOLM WOOD A/S
Bøgekildevej 20
8361 Hasselager
Kontaktperson
Kasper Bygholm
Tlf:
87388484
Adresse:
8361 Hasselager
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
06-12-2021
Udløber:
30-12-2021
Kviknummer:
LJA-83059695
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed