TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Super Dæk Service - Kastrup

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 09-07-2020

Værkfører søges til Amager

Er du en person der vægter HASTIGHED, KØBMANDSKAB og KVALITET højt, er du måske vores nye medarbejder i vores team der vil være ”BRANCHENS BEDSTE”.

Da vores nuværende værkfører er hentet til nye udfordringer, søger vi en ny værkfører, som i tæt samarbejde med afdelingslederen og de øvrige ansatte, bliver en stor del af den daglige drift.
Som værkfører skal du yde en professionel kundebetjening og brænde for at sikre høj kundetilfredshed, mersalg, god kvalitet og effektivitet. Endvidere skal du varetage afdelingslederens opgaver i dennes fravær.

Vi søger en værkfører, der har en høj faglig og teknisk viden. En som kan arbejde selvstændigt og sikrer vores fortsatte vækst på det mekaniske arbejde. En der har fulgt med tiden og sammen med os, vil kæmpe for vores vision om at blive BRANCHENS BEDSTE. En med god forståelse for el og teknisk fejlfinding, en der kan bruge sine hænder, arbejde selvstændigt og skabe resultater i en alsidig hverdag. Gerne med erfaring fra lignende stilling.

Du får det overordnede ansvar for den mekaniske afdeling, med opgaver som rådgivning, sparring, varebestilling, fakturering, tilbudsgivning samt ansvarlig for planlægning af mekanikernes hverdag. Vi går altid efter det bedste team med stabilitet, de rette kompetencer, og et smil til kunder og kollegaer.

Super Dæk Service kvalitets kontrolleres af FDM og vi gør meget for at sikre høj service og kvalitet for vores kunder. Som FDM kvalitetsværksted forpligter vi os til at efteruddanne vores mekanikere, så vi altid er helt skarpe på hvad der sker på markedet. Vi laver alle bilmærker, så vi favner bredt og er aldrig bange for nye udfordringer.

Super Dæk Service viser vejen med fokus på videreudvikling og uddannelse - Du er manden der med din faglige stolthed og ansvarlighed hjælper med at nå målet.

Kvalifikationer

  • Du har en baggrund som mekaniker, gerne med kendskab til dækbranchen.
  • Du forstår at motivere andre gennem dit engagement og er klar til at gå forrest i en til tider hektisk hverdag.
  • Du er udadvendt, har et godt kendskab til IT og ved som os, at kunden er vores vigtigste ressource.
  • Du har en god ordenssans og kan holde styr på planlægningen i afdelingen.
  • Har kørekort til kategori B.

Vil du være med på holdet?
Har du lyst til at arbejde i en moderne virksomhed i branchen?
Vil du være med til at skabe værdi for kunderne og forretningen, vil- og kan du lave resultater?

Vi tilbyder en hverdag fyldt med gode udfordringer i en spændende virksomhed med stor mulighed for videreudvikling. En god løn som svarer til dine kvalifikationer.

Send din ansøgning hurtigst muligt via linket HER. Vi holder løbende samtaler.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Super Dæk Service - Kastrup
Egensevej 29
2770 Kastrup
Kontaktperson
 
Tlf:
76153361
Adresse:
2770 Kastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-07-2020
Udløber:
03-09-2020
Kviknummer:
LJA-80632631
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Uni Consulting
Skive, Vestjylland
Gem annonce