TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

VENDELBO VANS V/TORBEN JENSEN

|
Nordjylland
|
Indrykket 09-02-2021

Værkfører til Autocamperværksted

Værkfører til Vendelbo Vans

Vendelbo Vans søger en værkfører til autocamperværkstedet.

I mere end 35 år har Vendelbo Vans serviceret en solid og voksende kundekreds. I mange af årene har den nuværende værkfører stået i spidsen for aktiviteterne på værkstedet. Han har fået andre opgaver i virksomheden og derfor søger vi hans efterfølger, der kan være aktiv i jobbet i mange år.

Værkstedet beskæftiger pt. 6 engagerede medarbejdere med stor erfaring indenfor autocamperområdet. Derfor vil den primære opgave for værkføreren være at lede, administrere, koordinere og optimere værkstedets aktiviteter og rutiner. Branchekendskab vil være en fordel men ikke et krav for ansættelse, kendskab indenfor autobranchen vil være en fordel, da kundekontakt også vil være en væsentlig del af hverdagens opgaver.

Vendelbo Vans ser gerne ansøgninger fra såvel erfarne værkførere som mekanikere, som søger nye udfordringer.

Der er gode og ordnede løn- og ansættelsesvilkår i jobbet.

Om Vendelbo Vans

Vendelbo Vans er i dag en topmoderne autocamperforretning med en meget stabil og voksende kundekreds. Der er i dag 11 trofaste medarbejdere på lønningslisten. Vendelbo Vans blev grundlagt tilbage i 1916 som cykelværksted og videre til autoværksted med servicestation i sammen by Tårs, det er den samme famile som står bag Vendelbo Vans den dag idag. Firmaet har salg af nye og brugte autocampere samt service af både bodel og bildelen i eget hus. Udstyrsbutikken betyder ligeledes meget for firmaet som er speciliaseret indenfor udstyr til autocampere. Som en naturlig opgave i vores koncept har vi eget værksted med service og stort reservedelslager i højsædet. Vi har et udstillingsvindue på Sjælland hvorfra der bliver solgt autocampere som ligeledes bliver klargjort på vores værksted i Tårs. Vi servicere hele Danmark med autocampere og har derfor kunder på værkstedet fra hele landet.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
VENDELBO VANS V/TORBEN JENSEN
Damhusvej 23
9830 Tårs
Kontaktperson
Jens Thøgersen
Tlf:
98962188
Adresse:
9830 Tårs
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
09-02-2021
Udløber:
06-04-2021
Kviknummer:
LJA-81690420
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
HYDRO-CON Elevator A/S
Gribskov, Nordsjælland
HR-INDUSTRIES A/S
Randers, Østjylland
Gem annonce