TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

HR-INDUSTRIES A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 25-01-2021

Værkfører til Midtdjurs Traktorlager

Midtdjurs Traktorlager søger en værkfører til landbrugsmaskinværkstedet.

I mere end 50 år har Midtdjurs Traktorlager serviceret en solid og voksende kundekreds. I mange af årene har den nuværende værkfører stået i spidsen for aktiviteterne på værkstedet.  Han ønsker nu at trappe ned og virksomheden søger hans efterfølger, der kan være aktiv i jobbet i mange år.

Værkstedet beskæftiger pt. 9 engagerede medarbejdere med stor erfaring indenfor traktor- og landbrugsmaskinområdet. Derfor vil den primære opgave for værkføreren være at lede, administrere, koordinere og optimere værkstedets aktiviteter og rutiner. Branchekendskab er en forudsætning for ansættelse, da kundekontakt også vil være en væsentlig del af hverdagens opgaver.

Midtdjurs Traktorlager ser gerne ansøgninger fra såvel erfarne værkførere som landbrugsmaskinmekanikere, som søger nye udfordringer.

Der er gode og ordnede løn- og ansættelsesvilkår i jobbet.

Om Midtdjurs Traktorlager A/S

Midtdjurs Traktorlager A/S er i dag en topmoderne maskinforretning med en meget stabil og voksende kundekreds. Der er i dag 25 trofaste medarbejdere på lønningslisten – 5 af dem er udlært i firmaet. Hele idé grundlaget bag Midtdjurs Traktorlager har altid været salg af traktorer med tilhørende maskiner, og det bliver der ikke pillet ved, trods de store ændringer i landbruget. Firmaet har stadig salg af traktorer og tilhørende maskiner som primære produkter. Butikken betyder ligeledes meget for firmaet, da der sker en masse indenfor områderne skov, have og park, hvor de har mange både private og professionelle kunder, samt ikke mindst stort salg af værktøj, arbejdsbeklædning og diverse forbrugsmaterialer til mange håndværkere. Som en naturlig opgave i deres koncept har de eget værksted med service og stort reservedelslager i højsædet. Tjek deres hjemmeside https://www.midtdjurstraktorlager.dk/

Kontakt: 
Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00.
HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Søg stillingen:
Ansøgning med CV kan oprettes på http://www.hr-industries.axp.dk/ job nr. 49596
Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vores database overholder selvfølgelig GDPR-regelsættet.

Er du tidligere ansat eller har du tidligere oprettet en profil hos os, skal du i stedet logge på med dit brugernavn og adgangskode, som du tidligere har fået fremsendt. Herefter skal du under ”Kontakt bureauet” skrive til os, at du vil tilknyttes ønskede stillingsnummer.
Har du ikke eller har glemt brugernavn og password, kan du kontakte os for at få tilsendt et ny. https://www.hr-industries.axp.dk/temp_web/login.php

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
HR-INDUSTRIES A/S
Bøsbrovej 3A
8930 Randers NØ
Tlf:
86423540
Kontaktperson
 
Tlf:
86423540
Adresse:
8581 Nimtofte
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
25-01-2021
Udløber:
22-03-2021
Kviknummer:
LJA-81631031
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn