TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

FRIMANN BILER AS

|
Lolland & Falster
|
Indrykket 05-09-2020

Værkstedschef/Vært til Toyota Nykøbing F.

Toyota har igennem en lang årrække ligget nr. 1 i kundetilfredshedsmålingerne, og det ønsker vi også i fremtiden. Dette vil Toyota sikre gennem et 3 årigt uddannelsesprogram kaldet BRiT (Best Retailer in Town), hvor der bl.a. fokuseres på at sætte vores gæster i centrum via værtsskab.

I den forbindelse har vi brug for en værkstedschef, som også er en dygtig vært der evner at give vores gæster gode oplevelser, hver gang de er i kontakt med os. For at kunne give vores gæster de bedste oplevelser, vil to af de væsentlige opgaver være den daglige kundebetjening samt indskrivning/planlægning/fakturering af arbejdet på vores værksteder. Toyota Nykøbing F. huser, udover mekanisk værksted, også vores fælles pladeværksted og klargøringscenter som du også bliver chef for.

Udover at være servicemindet og en god kommunikator, er det af stor betydning, at du kan ”holde mange bolde i luften” og derved bevare overblikket. Dette overblik sikrer, at du altid tænker ”forud for gæsten” og derved giver oplevelser lidt ud over det forventede.

Vi forventer, at du er uddannet inden for branchen og har erfaringer med værkstedsindskrivning/-planlægning samt har et varmt og imødekommende smil.

Vi tilbyder her et spændende og udfordrende job, hvor en række gode kollegaer vil hjælpe dig med at få succes. Derudover vil vi løbende uddanne dig samt sikre dig gode karrieremuligheder og en attraktiv lønpakke med bl.a. pension, sundhedsforsikring og fri bil.

Har dette job vakt din interesse, og brænder du for at komme videre, send da en ansøgning til Kim Frimann på e-mail frimann@frimann.nu. Du kan også tage en uforpligtende snak med filialchef Peter Rasmussen på mobil 6020 3669

Frimann Biler er autoriseret Toyota-, Hyundai, Opel og Citroën-forhandler i Nyk. F. og Maribo. Vi har valgt at etablere os tæt på vore kunder i 4 bilhuse på Lolland-Falster, og vi oplever en positiv vækst og udvikling. Derfor har 70 gode kollegaer brug for dig, da vi ”vil være det bilhus på Lolland-Falster og Sjælland, der skaber de bedste kundeoplevelser”


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
FRIMANN BILER AS
Energivej 2
4800 Nykøbing F
Kontaktperson
Kim Frimann
Tlf:
54859800
Adresse:
4800 Nykøbing F
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-09-2020
Udløber:
30-09-2020
Kviknummer:
LJA-81030341
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
JKS a/s, Thisted
Thisted, Nordjylland
ConfidenceSearch
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce