TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Roskilde Kraftvarmeværk

|
Midtsjælland
|
Indrykket 05-07-2022

Vagtchef

VAGTCHEF TIL DANMARKS TREDJESTØRSTE KRAFTVARMEVÆRK Har du en maskinmesterbaggrund og lyst til at deltage i driften og udviklingen af et Danmarks mest moderne kraftvarmeværker - så har ARGO stillingen til dig.

Stillingen ARGO har to kraftvarmelinjer med en samlet kapacitet på 35 MW el og 100 MW varme. Anlægget er i drift døgnet rundt - året rundt, og der er altid en vagtchef på vagt. Når du har vagt, har du som vagtchef altid det samlede ansvar for driften af kraftvarmeværket. Det betyder, at du har ledelsen af givne vagthold, og skal sikre optimal drift i forhold til miljø- og produktionskrav. Arbejdet er meget varierende og der er mange opgaver, som kræver hurtig indgriben, så det er vigtigt, at du har et godt overblik, og kan forstå komplicerede processer. Som vagtchef bliver du en del af en vagtchefgruppe på i alt syv vagtchefer, som indgår i en vagtturnus i treholdsskift. Som vagtchef refererer du til driftslederen. Der vil være mulighed for at deltage i projekt- og udviklingsarbejde i det omfang, din vagtturnus gør det muligt.

Vi forventer, at du

  • Har en maskinmesteruddannelse
  • Har kendskab til opbygning og overvågning af kraftvarmeværker
  • Har gode samarbejdsevner og en positiv tilgang til løsningen af givne arbejdsopgaver
  • Kan stå inde for ARGOs vision og værdier, som blandt andet er at være rummelig, grundig og samarbejdende

ARGO tilbyder Et spændende arbejde i en virksomhed i rivende udvikling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling, samt frihed i planlægning af opgaver.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne i Ny Løn.

Du kan få yderligere oplysninger om stillingen ved henvendelse til Niels Kallehauge, Driftsleder, på telefon 4634 7521.

Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen". Ved at søge elektronisk sikrer du, at ansøgningen modtages korrekt, og at du dermed kommer i betragtning til den ledige stilling. Din ansøgning skal være modtaget senest den 8. august 2022 kl. 10.00.

Alle henvendelser behandles fortroligt, og der afholdes samtaler den 15. august 2022. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

ARGO er et affalds- og energiselskab, der behandler affald for borgere og virksomheder i ni sjællandske kommuner. Der arbejdes efter prioriteringen: Genbrug før genanvendelse før energiudnyttelse før deponering. Mest muligt affald skal genbruges og genanvendes og energiudnyttelsen skal ske miljømæssigt forsvarligt og med størst muligt udbytte i form af el og fjernvarme. ARGO har 160 medarbejdere fordelt på forretningsområderne, genbrugspladser (genanvendelse), genbrugsbutikker, kraftvarmeværk, deponi & administration. ARGO er miljø- og arbejdsmiljøcertificeret efter standarderne ISO 14.001 og ISO 45.001. ARGO prioriterer arbejdsmiljøet højt og ønsker et trygt og udviklende arbejdsmiljø for medarbejderne.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Roskilde Kraftvarmeværk
Håndværkervej 70
4000 Roskilde
Tlf:
46347514
Kontaktperson
 
Tlf:
46347521
Adresse:
4000 Roskilde
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
05-07-2022
Udløber:
08-08-2022
Kviknummer:
LJA-83793949
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed