TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Dragsbæk A/S

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 12-08-2022

Vedligeholdskoordinator

Vedligeholdskoordinator til moderne UHT-produktion på DK’s eneste 100% plantebaserede mejeri

Grønvang Food ApS har søger en vedligeholdskoordinator til at holde styr på vores planlagte aktiviteter på fabrikkens højteknologiske anlæg, som også har hænderne skruet rigtigt på og kan tage fat.

Vi søger en loyal og kompetent vedligeholdskoordinator til Dragsbæk Gruppens fabrik i Vejen, Grønvang Food ApS. I teknisk afdeling hos Grønvang Food ApS får du en alsidig rolle i et dynamisk team på 5-6 medarbejdere, hvor man hjælper hinanden og løfter i flok ved produktionen af de velkendte plantebaserede Naturli’ Havredrik, JOE’KURT, SoftN’Ice, Kakaodrik m.fl. til både Danmark og eksport på en moderne fabrik med meget høj grad af automatisering og et omfattende SRO-anlæg.

Dit arbejdsområde bliver bl.a. at sørge for løbende vedligeholdelse, optimering og servicering af produktions-/pakkeudstyr, som du koordinerer med eksterne serviceleverandører. Det forventes også du deltager i fejlfinding og vedligehold i vores nyrenoverede og moderne UHT-produktion, dvs. en ca. 30/70 kombination af hands-on og administration. Vi arbejder i VM4000, hvor du får ansvaret for at vedligeholde og tilpasse udstyrsregisteret og planlagte opgaver.
Efterhånden som du kommer ind i jobbet vil du tillige få mindre projekter f.eks. omkring optimering/ombygninger som du selvstændigt følger til dørs mht. til udførelse, godkendelser og dokumentation.

Vi forventer, at du

  • Har en relevant baggrund som f.eks. maskinmester eller smed/elektriker, eller lignende baggrund. Det afgørende er at du kan arbejde på tværs af flere discipliner.
  • Har solid erfaring med teknisk vedligehold og vedligeholdssystemer, gerne fra en fødevareproduktion.
  • Har flair for teknik og erfaring med fejlfinding på automatiserede anlæg, hvor du nemt opnår stor anlægsforståelse.
  • Er energisk, fleksibel, struktureret og kan arbejde selvstændigt.
  • Har gode samarbejdsevner og højt humør.
  • Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har et kedelpassercertifikat, erfaring med fødevarekvalitet og autoCAD.
  • Gode evner inden for IT og evt. Microsoft Project.
  • Behersker dansk og engelsk i skrift og tale.

Vi tilbyder et spændende job i et fleksibelt arbejdsmiljø, hvor kvalitet og leveringssikkerhed er i højsædet. Man har tilkaldevagt hver 5. uge. Produktionen kører i treholdsskift, 5 dage om ugen. Vi tilbyder sundhedsordning og kantineordning. Ansættelsesvilkår forhandles individuelt efter kvalifikationer. Tiltrædelse snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig!

I Dragsbæk Gruppen får du et spændende job i en organisation, som er præget af sammenhold og entreprenørskab. Vi har en flad organisation med højt til loftet, og vi fokuserer løbende på kvalitet og udvikling i skøn forening.

Hvis du har spørgsmål til jobbet som vedligeholdskoordinator, er du velkommen til at ringe til Vedligeholdelseschef Niels Ellehave, mobil: 2124 7196. Der er ansøgningsfrist d. 22. august, men send da straks din ansøgning og CV, hvis vi har fanget din interesse!

Grønvang Food ApS – en del af Dragsbæk Gruppen i Danmark
Dragsbæk A/S er en velkonsolideret og moderne international fødevarevirksomhed med hovedsæde i Thisted i Nordvestjylland.

Hos Dragsbæk A/S går vi forrest i innovationen og udviklingen af fremtidens bæredygtige fødevarer, og vi deler viden og erfaring med vores kunder for at sikre fremskridt og vækst. Vi har en markant position på det internationale marked for produktion af faste og flydende fedtstoffer, og med næsten 100 års erfaring er vi eksperter inden for vores forretningsområder. Dragsbæk Gruppen består i dag af fem produktionsenheder i Jylland og står blandt andet bag de velkendte brands Bakkedal, AMA, Pastella og ikke mindst Naturli’. Dragsbæk Gruppen beskæftiger omkring 500 ansatte og eksporterer til mere end 40 lande på verdensplan.

Grønvang Food ApS er vores topmoderne plantebaserede mejeri, og det er blandt andet her, vi producerer plantebaserede mejeriprodukter som havredrik, Havre Barista, JOE’ KURT og meget mere. På Grønvang i Vejen er der 55 ansatte, som alle bidrager til en virksomhed i rivende udvikling.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Dragsbæk A/S
Vestergade 11
6600 Vejen
Kontaktperson
 
Tlf:
+4576782721
Adresse:
6600 Vejen
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-08-2022
Udløber:
07-10-2022
Kviknummer:
LJA-83925834
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
LINAK A/S
Sønderborg, Syd- og Sønderjylland
Viking Life-Saving Equipment
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
HYDRO PRECISION TUBING TØNDER A/S
Tønder, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce