TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Henriksen HR

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-03-2020

Vej-ingeniør, senior rådgiver

Er du klar til nye udfordringer som fag- og projektleder ?

Vi søger erfaring fra større projekter og med en samtidig lyst til at vejlede og oplære dygtige yngre kolleger. Synes du, som os, det skal være sjovt at gå på arbejde, så er du måske vores nye kollega. 

Fokus på teamwork, erfaringen og overblikket til styring af større projekter. 

Du vil fra start både blive involveret og blive udfordret i Hovedstadens Letbane-projektet.

Erfaren specialist med ambitioner om mere.

Du har en bred viden om vejregler, sikkert erfaring med at skrive udbudsmateriale og projektering af skilte, autoværn, geometri, befæstelser, oversigtslængder, 3D-overflader og materialevalg. 

Uddannelse som ingeniør med længere erfaring fra en lignende stilling som projektdeltager eller som leder indenfor vej-området - alternativt anden tilsvarende relevant baggrund.

Har du en stærk faglig profil, med et ønske om at tage ansvaret for de faglige udfordringer i dine projekter ?

Så er du måske vores nye kollega i Ørestad.

Uden nysgerrighed kan vi ikke løse morgendagens udfordringer.

Vi ser det kun som en fordel at vores medarbejdere vil lidt mere og vi tager både din udvikling og dine interesser seriøst. Vi hos Tyréns værdsætter derfor viljen til at finde nye løsninger og at føle lyst til ny viden.

Vi tilbyder dig job i en ambitiøs virksomhed og udfordringer, som få andre kan matche. Du vil blive en del af en organisation med meget højt kompetenceniveau. Vi har lidt højere til loftet, inspirerende arbejdsopgaver, tværfaglige projekter og dygtige kollegaer.

Samarbejde er omdrejningspunktet for alt, hvad vi gør. Vi tror på, at respekt, professionalisme og videndeling er forudsætningen for, at vi lykkes. Og vi ved, at et stærkt samarbejde med kunder, kollegaer og samarbejdspartnere i sidste ende er vejen til de bedste resultater.

Ansøgning

Henriksen HR ved Rekrutteringschef Brian Henriksen er behjælpelig ved rekruttering af denne stilling, hvorfor ansøgning udelukkende i form af et opdateret CV, i pdf format, venligst bedes sendt til info@henriksen-hr.dk, ansøgningen bedes mærket Vej-ingeniør, senior rådgiver. 

Ansøgninger behandles løbende og naturligvis i fortrolighed. Skulle du være interesseret, men er stillingen ikke helt dig, er du alligevel meget velkommen til at kontakte Brian Henriksen for en fortrolig samtale om muligheder. 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Henriksen HR
Digevej 114
2300 København S
Tlf:
+4531478001
Kontaktperson
Rekrutteringschef Brian Henriksen
Tlf:
31478001
Adresse:
2300 København S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-03-2020
Udløber:
01-05-2020
Kviknummer:
LJA-79911786
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Job i virksomheden
Henriksen HR
København, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
Gem annonce