TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Vejdirektoratet – Skanderborg

|
Østjylland
|
Indrykket 18-09-2022

Vejdirektoratet søger landinspektører, jurister og ingeniører til arealerhvervelse - fuldtid eller deltid

Interesserer du dig for lovgivning inden for fast ejendom, naboret, miljøret og vejlovgivning? Har du lyst til at få nye dygtige kolleger, der er gode til at sparre og hjælpe hinanden? Så ring, og lad os fortælle mere om jobbet. Vi mødes gerne helt uformelt til et virtuelt kaffemøde i første omgang.

”Infrastrukturplan 2035 giver mange opgaver til Vejdirektoratet. Vi skal skabe plads til cykelstier og el-ladestandere og til udvidelse af vejnettet. Derfor har vi brug for at erhverve nye arealer gennem frivillige aftaler og ekspropriation - og her har vi brug for din hjælp,” fortæller afdelingsleder Hanne Øster.

Dine primære opgaver hos os

Du bliver vores ambassadør, som skal forhandle med samarbejdspartnere, lodsejere og berørte naboer i relation til ekspropriation.

I din hverdag sørger du for at synliggøre og koordinere opgaverne inden for de projekter, du får ansvaret for, så samarbejdet med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere sker så effektivt som muligt.

Du får direkte kontakt til naboer og lodsejere ved borgermøder, ekspropriationsforretninger og møder hos lodsejerne.

God tone, samarbejde og faglighed

Du har en uddannelse som landinspektør eller anden relevant uddannelse (f.eks. som jurist eller ingeniør) med erfaring eller interesse for areal- og rettighedserhvervelser.

Det er vigtigt, at du kan samarbejde og forhandle med forskellige interessenter i en god tone med respekt for de naboer og lodsejere, der berøres af de forskellige projekter.

Du bidrager og deltager aktivt i et stærkt fagligt miljø baseret på tillid og lyst til at udfordre hinandens fagligheder. Du drives af at levere faglige resultater til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Velkommen til Arealerhvervelse

”Her arbejder vi sammen og hjælper hinanden. Vi får lov til at løse alle opgaver i forhold til arealerhvervelse og er selv afsted på forretninger,” siger Hanne Hjertmann Johansen, som har arbejdet som landinspektør 32 t/uge hos Vejdirektoratet siden 1. maj.

Arealerhvervelse er en afdeling med 35 medarbejdere med stærke kompetencer inden for areal- og rettighedserhvervelse. Flere har valgt at være på nedsat tid i en årrække og det er også en mulighed for dig.

Du vil have mulighed for at vælge tjenestested i enten Hedehusene ved Roskilde eller i Skanderborg. Afdelingen har fem medarbejdere på kontoret i Hedehusene, mens 30 arbejder fra kontoret i Skanderborg.

Dine løn- og ansættelsesvilkår – fleksibilitet og frihed

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Denne stilling kan enten besættes på fuld- eller deltid.

Vi prioriterer, at der er en god balance mellem familie og arbejde, og der er mulighed for ugentlige hjemmearbejdsdage.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejder-sammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Arealerhvervelse i Hedehusene eller Skanderborg.

Du må forvente noget rejseaktivitet, og ansættelsen er betinget af, at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere om os og kom forbi til en virtuel kop kaffe

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk

Hvis du vil drikke en virtuel kop kaffe med os, så er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Øster på 7244 2231 eller hkoe@vd.dk.

Er du interesseret?

Send dit cv hurtigst muligt og senest den 07. oktober 2022. Vi holder løbende samtaler gennem ansøgningsperioden og i ugerne efter ansøgningsfristen.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet – Skanderborg
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Tlf:
72442231
Kontaktperson
 
Tlf:
72442231
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-09-2022
Udløber:
07-10-2022
Kviknummer:
LJA-84042301
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
GM PLAST A/S
Hedensted, Østjylland
Norddjurs Kommune
Norddjurs - inkl. Anholt, Østjylland
ERIK arkitekter A/S
Aarhus, Østjylland
Gem annonce