TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kemp & Lauritzen

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-04-2021

Ventilationstekniker til Pharma-afdeling i Albertslund

Som ventilationstekniker i Kemp & Lauritzen Pharma kommer du ind i en af Danmarks førende Teknikvirksomheder og får muligheden for at arbejde med komplekse projekter og serviceopgaver primært inden for medicinalindustrien. Er du klar til at tage din faglighed til nye højder?

Som vores nye kollega bliver du en del af en moderne arbejdsplads, som hylder godt gammeldags håndværk. Samtidig vil du komme til at arbejde side og side med nogle af landets dygtigste og mest engagerede fagfolk inden for ventilation, el og vvs. Du bliver en del af et lokalt fællesskab med fokus på sammenhold, faglig stolthed og ikke mindst udvikling.

Jobbet

Som ventilationstekniker vil du få mulighed for at arbejde på komplekse opgaver for kunder inden for Pharma og hjælpe med service, installation og vedligehold.

Din hverdag kan omfatte:

  • Servicering samt reparation af ventilationsanlæg med tilhørende automatik og VVS
  • Rapportering i flere systemer
  • Fejlfinding, både på luft, men også med kendskab til automatik
  • Indregulering

Du kommer til at arbejde med nogle dygtige kolleger, som sætter humor, samarbejde og arbejdsglæde højt, her får du mulighed for at udvikle dig indenfor Pharma, Renrum og andre Specialer

Din baggrund

Du er meget gerne bekendt med Ventilation, og er du uddannet ventilationstekniker er det en stor fordel. Kommer du med baggrund i VVS og el og har arbejdet med Service af ventilationsanlæg hører vi også gerne fra dig. Har du gennemgået VENT kurserne eller de 5 klimateknik kurser er det en klar fordel.

Du har god IT-erfaring og er vant til at rapportere alt elektronisk.

Din person

Du drives af at give kunderne et kvalitetsprodukt og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

Kemp & Lauritzen har i mere end 130 år været med til at bygge den teknologiske platform under Danmark – og serviceret den i alle årene. I Pharma er vi førende og tilbyder vores kunder unikke kompetencer, som kræver specialviden, mange års erfaring - og ikke mindst – løbende opdatering og udvikling.

Vi tilbyder dig en afvekslende hverdag med udfordringer, råderum og gode muligheder for at udvikle dine kompetencer i takt med at virksomheden udvikler sig med kundernes behov. Du kommer til at samarbejde med positive og engagerede kolleger i et inspirerende arbejdsmiljø, hvor de grundlæggende værdier er åbenhed, beslutsomhed, forandringsparathed, troværdighed og humor. Vi arbejder efter, at kunden kommer først, og interne opgaver løses derefter.

Kemp & Lauritzen tilbyder velordnede forhold med en god løn samt pensionsordning.

Såfremt du finder ovenstående interessant og udfordrende, vil vi glæde os til at modtage din ansøgning via 'Søg stillingen'. Ansøgninger behandles løbende.

Læs mere om vores virksomhed på www.kemp-lauritzen.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kemp & Lauritzen
Trunderupvej 1A
5683 Haarby
Kontaktperson
 
Tlf:
29686306
Adresse:
2650 Hvidovre
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-04-2021
Udløber:
14-05-2021
Kviknummer:
LJA-81963156
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland
PRO&CO A/S
Ikast-Brande, Midtjylland