TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S

|
Fyn
|
Indrykket 15-12-2021

Vi søger en detaljeorienteret teknisk tegner!

Arbejder du løsningsorienteret? Formår du at holde mange bolde i luften, og stadig holde overblikket? Har du indsigt i rustfri stål og praktisk erfaring inden for konstruktion? Specielt omkring kant- og svingbuk. Så er du måske den nye kollega til vores storkøkkenafdeling.

Hvad forventer vi af dig?
Vi forestiller os, at du har en baggrund som konstruktør, teknisk tegner eller lignende med erfaring i ruter og styklister. For at kunne bestride stillingen i afdelingen for konstruktion af storkøkkeninventar, produktion og daglig intern ordredrift, ser vi også meget gerne, at du har et par års erfaring inden for konstruktion i AutoCad 2D, Solidworks og Navision – gerne fra en stålproducerende produktionsvirksomhed.

Har du praktisk håndværksmæssig viden om fremstillingen af elementer i tyndplade, er dette en stor fordel.

Det er endvidere vigtigt for os, at du

  • er en robust person, som arbejder løsningsorienteret med dine opgaver
  • har motivationen til at gøre samarbejdet mellem konstruktionsafdeling og produktionsled endnu stærkere
  • trives i et uformelt arbejdsmiljø
  • har evnen til at holde overblikket over produktionsflowet

 

Hvad siger dine kommende kollegaer?

Det er vigtigt for os, at du trives i, og bliver succesfuld i jobbet. Derfor lader vi et par af dine kommende kollegaer fortælle lidt om, hvilke faglige og personlige kompetencer, der vil være en fordel for dig at besidde.

Lars Jensen, direktør, siger: ”Det vil være en klar fordel, hvis vores kommende medarbejder besidder evnerne til at kunne arbejde struktureret med detaljen for øje, samt holde det daglige overblik for konstruktionerne. Ligeledes vil det være optimalt med en praktisk håndværksmæssig viden og tilgang til konstruktionsarbejdet”

Mogens Hansen, projektansvarlig i storkøkkenafdeling, siger: ”Det er vigtigt, at afdelingens nye dygtige kollega har en vis portion forståelse og indsigt i rustfri stål, herunder pladeudfoldelse, pladebukning og fremstilling af tyndpladeprodukter, og derved nemt kan indgå i teamet og samarbejdet fra kunde til konstruktion”

 

Hvem er vi?

Claus Andersen Rustfri Stål A/S er totalleverandør til storkøkkenbranchen og maskinindustrien. Hos Claus Andersen bliver du en del af en spændende arbejdsplads, hvor du i høj grad får muligheden for at præge din hverdag samt, hvordan din stilling og afdelingen, du bliver en del af, kan udvikle sig.

Du bliver en del af en virksomhed med styr på økonomien, samt fokus på vækst og medarbejdertrivsel. Vi arbejder ud fra en anerkendende ledelsesstil, fordi det er vigtigt for os, at alle vores medarbejdere lykkedes med høj service, smidig produktion og levering af kvalitetsprodukter.

Vi er medlem af Dansk Industri, og tilbyder fuld overenskomstmæssig dækning. Din løn forhandles individuelt og efter kvalifikationer.

Dit arbejdssted bliver på Fabriksvej 8, 5260 Odense S.

Ansøgning

Synes du, stillingen lyder interessant? Så tøv ikke med at sende CV, ansøgning og eventuelle andre relevante dokumenter til os.

Tiltrædelse er snarest muligt, hvorfor vi indkalder kandidater løbende til samtale. CV, ansøgning og eventuelle andre relevante dokumenter sender du via e-mail til Pamela Petrea Sørensen, ansvarlig for rekrutteringsprocessen, på pps@clausandersen.dk.

Skriv ”ansøgning til teknisk tegner” i emnefeltet.

Har du spørgsmål angående stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør, Lars Jensen, på +45 27 77 05 02.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
CLAUS ANDERSEN RUSTFRI STÅL A/S
Fabriksvej 8
5260 Odense S
Kontaktperson
Pamela Sørensen
Tlf:
63950500
Adresse:
5260 Odense S
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-12-2021
Udløber:
19-01-2022
Kviknummer:
LJA-83100275
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed