TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Aarhus Kommune

|
Østjylland
|
Indrykket 27-07-2020

Vi søger en dygtig BBR-sagsbehandler til Teknik og Miljø, Aarhus Kommune

Om jobbet:
Én af vores gode kolleger har valgt at søge nye udfordringer. Vi søger derfor en engageret og løsningsorienteret BBR-sagsbehandler, som skal være med til at tage fagligt ansvar for den samlede BBR-opgave herunder indgå i tæt samarbejde med afdelingens adressemyndighed og byggesagsbehandlerne. Derudover vil opgaverne bestå i at hjælpe både borgere og kolleger i den daglige brug af BBR-data.

Vi har travlt, og hverdagen er præget af mange forskellige opgaver. Hovedopgaven er håndtering af BBR-indberetninger, hvor der arbejdes med store mængder data og løbende ændringer i krav til registreringen. Vi forventer, at du hurtigt – med nødvendig oplæring – kan sætte dig ind i fagområdet, så du selvstændigt kan indgå i den løbende sagsbehandling i BBR-funktionen på lige fod med de øvrige seks BBR-sagsbehandlere.
 
Du bliver en del af en faggruppe
Vores medarbejdere i Byggeri, som BBR er en del af, er alle en del af en faggruppe. Faggrupperne understøtter ambitionen om at sikre et højt fagligt niveau og er samtidig en håndsrækning til den enkeltes udvikling og et rum til sparring. Vi har stort fokus på vores ressourcer og arbejder derfor løbende på at optimere vores arbejdsgange.

Din profil:
Vi lægger vægt på, at vores nye kollega er engageret, løsningsorienteret, mestrer at samarbejde og har lyst til en hverdag, hvor travlhed er et vilkår. Vi ønsker at blive oplevet som en professionel, effektiv og kundevenlig myndighed, og det er vigtigt for os at få en kollega, som på sin måde bidrager ind i dette ønske.
 
Vi forventer, at du i en travl hverdag er:

 • Struktureret, da der i arbejdet lægges vægt på høj datadisciplin
 • Præcis i både skriftlig og mundtlig kommunikation 
 • Effektiv, produktiv og kan håndtere pressede situationer uden at miste modet
 • Engageret og mestrer at samarbejde 
 • God til at tage selvstændige initiativer og kan bevare overblikket, når det går stærkt
 • Robust og god til at prioritere
 • Positiv og har et godt humør
Kvalifikationer
 • Vi vægter konkret BBR-erfaring, uanset hvilken uddannelse og baggrund du har
 • Vi vægter erfaring med at læse og bruge bygningstegninger
 • Vi vægter erfaring med myndighedssagsbehandling
 • Vi vægter, at vores nye kollega passer ind i gruppen og har viljen til at lære
 • Relevant arbejdsmæssig erfaring med kendskab til ejendomsregistrering og fast ejendom vil være en fordel
Du har sandsynligvis - men ikke nødvendigvis - uddannelse som f.eks. byggetekniker, bygningskonstruktør, teknisk assistent, landinspektør eller lignende. Du må også gerne have erfaring med at sætte dig ind i lovgivningsstof.

Derfor skal du vælge os:
Vi tilbyder et spændende job med udfordringer, højt aktivitetsniveau og mulighed for både faglig og personlig udvikling. Arbejdsformen bygger på uddelegering af ansvar, som er kendetegnet ved engagement og viljen til samarbejde.
 Løn og ansættelsesvilkår:Løn og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst. Endelig lønfastsættelse sker efter forhandling med den forhandlingsberettigede faglige organisation på baggrund af kvalifikationer.
 Ugentligt timetal: Fuldtid
 Hvis du vil vide mere:
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Teamleder, Janne Uldall på telefon 41859720.

AnsøgningKlik på ”Ansøg” nedenfor for at udfylde og sende din ansøgning. Alle felter med * skal udfyldes. Først når du har modtaget en kvittering pr. e-mail, har vi modtaget din ansøgning.

Ansøgningsfrist: 10. august 2020

Vi forventer, at 1. samtale finder sted i uge 34.
Om os
Byggesagsafdelingen, som BBR er en del af, har sammen med en lang række kolleger i Teknik og Miljø til huse i et nyt kontorhus på Karen Blixens Boulevard 7 i Brabrand.  

 
Aarhus Kommune er Jyllands største arbejdsplads. 28.000 professionelle og passionerede kollegaer arbejder hver dag for, at vi er en god by for alle. Som ansat i Aarhus Kommune gør du visioner til virkelighed og skaber udvikling, fællesskab og trivsel. Her er der respekt for faglighed, plads til mangfoldighed og mulighed for udfoldelse. Vi har ambitioner for byen – og for dig. Kom og vær med!

Leder- og medarbejderroller
I vedlagte link finder du de fælles Leder- og medarbejderroller i Aarhus Kommune:
https://aarhus.dk/job/den-attraktive-arbejdsplads/

De fælles leder- og medarbejderroller giver et blik på de forventninger, der stilles til dig, når du som leder eller medarbejder i Aarhus Kommune skal løse den fælles kerneopgave. Ved at synliggøre de forventninger, der stilles – om du er leder eller medarbejder – håber vi på, at vi sammen kan fastholde et godt arbejdsmiljø, en attraktiv arbejdsplads og en kultur med troværdighed, respekt og engagement
 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Aarhus Kommune
Karen Blixens Boulevard 7
8220 Brabrand
Kontaktperson
 
Adresse:
8220 Brabrand
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
27-07-2020
Udløber:
10-08-2020
Kviknummer:
LJA-80736844
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Skelmose ApS
Fredericia, Syd- og Sønderjylland
Aalborg Universitet, Campus Service
Aalborg, Nordjylland
Gem annonce