TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sikkerhedsstyrelsen

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 14-09-2021

Vi søger en kollega til markedsovervågning på det tekniske område - Genopslag

Vil du være med til at skabe sikkerhed for forbrugerne i Danmark? Og er du en skarp kommunikator og holdspiller? Så er det her det rigtige stillingsopslag for dig!

Når danske forbrugere handler i forretninger eller køber serviceydelser, skal de blive mødt af en høj standard. Den sikrer Sikkerhedsstyrelsen gennem markedsovervågning og tilsyn på det danske marked. Vi er en serviceorienteret og digital myndighed, der vil lade digitaliseringens mange fordele komme danske forbrugere til gavn.

Sikkerhedsstyrelsen har ansvar for teknisk sikkerhed i Danmark. Det gælder lige fra legetøj til elektriske anlæg. Styrelsen vokser, og i de seneste år har vi udvidet vores ansvarsområde med markedsovervågning og tilsyn inden for bl.a. maskiner, elevatorer, e-cigaretter, tobak, transportmidler, byggevarer eksplosiver, radioudstyr, elektromagnetisk kompatibilitet, eco-design og energimærkning.

Vi søger nu en kollega, som kan være med til at udføre markedsovervågning og drive vores digitale udvikling. Her kommer du til at arbejde med markedsovervågning inden for et eller flere af vores områder, blandt andet til området for maskiner, personlige værnemidler og trafikprodukter.

Hvad forventer vi af dig?

Med dig tæller Center for markedsovervågning ca. 100 dedikerede medarbejdere. Vi bidrager alle med gejst, godt kollegaskab og solid faglig viden. Det forventer vi også, at du gør, når du er med til at drive, digitalisere og udvikle markedsovervågning i Produktafdelingen.

Hvis følgende lyder som en rammende karakteristik af dig, bliver vi begejstrede for at modtage din ansøgning.

  • Du skaber god dialog og går vores kunder i møde. Du er god til alle typer af mennesker, og kan tage snakken på telefon eller dialogen på skrift. Du forstår værdien af en grundig og god tone i kontakten med kunderne. Og du brænder for at bidrage til at gøre sikkerhed ukompliceret og skabe gode forhold for både virksomheder og forbrugere.
  • Du er holdspiller. Du formår at skabe et sundt samarbejde om dine daglige opgaver, som kommer til at foregå i tæt samarbejde med resten af dit team og på tværs af tekniske og juridiske fagligheder. Du er ikke bange for en lang to-do liste og heller ikke at bidrage med et oplæg på fx fællesmøder eller branchemøder.
  • Du går til nye og gamle opgaver med ildhu og overblik. Du er i stand til at løfte mange typer af opgaver og er hurtig til at sætte dig ind i nyt stof. Udsigten til nye opgaver og områder er en præmis i jobbet, som du værdsætter. Du kan lide at have mange forskellige opgaver og forstår at planlægge dit arbejde, så overblikket aldrig skrider. Du er omstillingsparat og forstår, at det sommetider er nødvendigt at slippe alt til fordel for fx for faglige input til en pressesag eller til ministerbetjening.
  • Du navigerer i IT-systemer som en fisk i vandet. Du er vant til at arbejde med IT i form af Office-pakken og har let ved at anvende nye programmer og systemer. Du er er motiveret for at tage imod nye udfordringer og udvikle dig inden for det digitale område, da vi hele tiden søger muligheder for at inddrage digitale løsninger i driften.
Vi forestiller os, at du f.eks. er uddannet ingeniør, maskinmester eller lignende. Erfaring fra en offentlig myndighed, med audit af virksomheder og/eller med projektarbejde er en fordel men ikke et krav. Hvis du er nyuddannet hører vi også gerne fra dig.

Hvad kommer du til at lave?

Din primære opgave vil være at lave sagsbehandling og føre tilsyn på det tekniske område. Derudover vil du også komme til at bidrage til styrelsens fortsatte udvikling og digitalisering på området.

  • Du skal gennemføre sagsbehandling fra start til slut. Det betyder, at du skal kunne vurdere tekniske produkters sikkerhed og være i stand til på en let og overskuelig måde at beskrive behov for tests og fortolke testresultater. Interesse og flair for at sætte dig ind i reglerne på områderne og de spilleregler, der gælder for myndighedsudøvelse er en nødvendighed. Du skal være indstillet på at arbejde med flere forskellige områder og sætte dig ind i nyt stof.
  • Du kommer til at bidrage til det strategiske arbejde med din viden og indsigt, og du vil på sigt komme til at indgå i projekter, der sikrer Sikkerhedsstyrelsens fortsatte udvikling og driver markedsovervågning og tilsyn i en digital retning.
  • Du leverer solid brugerorienteret vejledning. Du tager udgangspunkt i gældende lovgivning og regler, når du tager hånd om de henvendelser, vi får fra vores kunder om tekniske sager. Du kommer til at trække på din tekniske viden og på din evne til at føre dialog med forskellige typer af kunder.
  • Sammen sørger vi for, at det er let og effektivt at drive virksomhed i Danmark. Du arbejder for at opnå det optimale data- og analysegrundlag til en velfungerende og konsekvent markedsovervågning til fordel for virksomheder og forbrugere.
Du vil komme til at arbejde på tværs af flere områder og derfor være i dialog med mange forskellige virksomheder.

Sådan ansøger du

Send din ansøgning og dit CV via link på www.sik.dk senest den 3. oktober 2021. Du må meget gerne angive, hvilket teknisk område du er mest interesseret i at arbejde med. Vi forventer at afholde samtaler den 7. og 12. oktober.

Du vil blive ansat med på en gældende overenskomst alt efter, hvilken uddannelsesbaggrund du kommer med. Din titel vil blive teknisk sagsbehandler og arbejdet er som udgangspunkt på Esbjerg Brygge i Esbjerg.

Har du spørgsmål til selve stillingen, er du velkommen til at kontakte til teamleder Lars Niemann på tlf. 25 43 16 46.

Vi vil gerne have dig som ny kollega hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, som afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi kvinder og mænd uanset alder, religion eller etnisk baggrund til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Sikkerhedsstyrelsen
Esbjerg Brygge
6700 Esbjerg
Tlf:
25103966
Kontaktperson
 
Tlf:
25431646
Adresse:
6700 Esbjerg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
14-09-2021
Udløber:
03-10-2021
Kviknummer:
LJA-82657612
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (teknik)
Beliggenhed