TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Vejdirektoratet – Skanderborg

|
Østjylland
|
Indrykket 19-11-2021

Vi søger landinspektører til arealerhvervelse

Interesserer du dig for lovgivning inden for fast ejendom, naboret, miljøret og vejlovgivning? Og kan du forhandle med samarbejdspartnere, lodsejere og berørte naboer i en god tone? Så er denne stilling måske noget for dig.

”Infrastrukturplan 2035 giver mange opgaver til Vejdirektoratet. Vi skal skabe plads til cykelstier og el-ladestandere samt udvidelse af vejnettet. Derfor har vi brug for at erhverve nye arealer gennem frivillige aftaler og ekspropriation,” fortæller afdelingsleder Hanne Øster.

Du skal levere sagsbehandling på et højt fagligt niveau og i et let forståeligt sprog. Og du skal kunne overskue, synliggøre og koordinere opgaverne inden for de projekter, du får ansvaret for, så samarbejde med kollegaer og eksterne samarbejdspartnere sker så effektivt som muligt.

Du får direkte kontakt til naboer og lodsejere ved borgermøder, ekspropriationsforretninger og møder hos lodsejerne.

God tone, samarbejde og faglighed

Du har en uddannelse som landinspektør eller anden relevant uddannelse med erfaring eller interesse for areal- og rettighedserhvervelser.

Det er vigtigt, at du kan samarbejde og forhandle med forskellige interessenter i en god tone med respekt for de naboer og lodsejere, der berøres af de forskellige projekter.

Du bidrager og deltager aktivt i et stærkt fagligt miljø baseret på tillid og lyst til at udfordre hinandens fagligheder. Du drives af at levere faglige resultater til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Vi løser opgaver i hele landet, så du må forvente rejseaktivitet.

Velkommen til Arealerhvervelse

”Hos os lykkes du ikke alene – vi skaber løsninger sammen. Vi gør hinanden gode, og det gælder hele vejen rundt både i forhold til vores ledelse, vores kolleger og andre afdelinger i Vejdirektoratet, som vi dagligt samarbejder med,” afslutter Hanne Øster.

Arealerhvervelse er en afdeling med 25 medarbejdere med stærke kompetencer inden for areal- og rettighedserhvervelse.

Du vil have mulighed for at vælge tjenestested i enten Hedehusene ved Roskilde eller i Skanderborg. Afdelingen har 5 medarbejdere på kontoret i Hedehusene, mens 20 arbejder fra kontoret i Skanderborg.

Dine løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn efter overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg afhængig af dine kvalifikationer.

Vejdirektoratet ønsker at afspejle det omgivende samfund i medarbejder-sammensætningen og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner.

Tjenestested er Vejdirektoratet i afdelingen Arealerhvervelse i Hedehusene eller Skanderborg.

Ansættelsen er betinget af at du har et gyldigt kørekort (kategori B).

Læs mere om os

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Hanne Øster på 7244 2231 eller hkoe@vd.dk.

Er du interesseret?

Send dit cv hurtigst muligt og senest den 02. januar 2021. Vi holder løbende samtaler gennem ansøgningsperioden og i ugerne efter ansøgningsfristen.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Vejdirektoratet – Skanderborg
Thomas Helsteds Vej 11
8660 Skanderborg
Tlf:
26360369
Kontaktperson
 
Tlf:
72442231
Adresse:
8660 Skanderborg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
19-11-2021
Udløber:
02-01-2022
Kviknummer:
LJA-82976715
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Job i virksomheden
Vejdirektoratet – Skanderborg
Skanderborg, Østjylland
Beliggenhed