TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
KEN STORKØKKEN A/S

KEN STORKØKKEN A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 18-06-2019

Vi søger ny projektleder

KEN STORKØKKEN står bag nogle af landets største professionelle køkkenindretninger og lige nu mangler vi en dygtig projektleder til vores projektafdeling.

Kan du lide at rådgive og motiveres af afvekslende dage både på kontoret og ude hos vores kunder, kan du bruge en tommestok og har du erfaring med tegnearbejde, så kan det måske blive dig? 

Stillingen:
Arbejdet er spændende og alsidigt og omfatter  håndtering af køkkenprojekter i hele Danmark fra ordre til aflevering og dermed kundemøder, rådgivning, montagekoordinering, opmåling, installationsbeskrivelser, i godt samspil med kunden, kolleger og leverandører.

Dine kvalifikationer:

  • Du har sans for god kvalitet, rådgivning og planlægning, som sætter kunden i fokus
  • Du kan håndtere store projekter og flere bolde i luften på samme tid
  • Du har erfaring med tegneprogrammer gerne Wector Work eller AutoCAD og har flair for IT
  • Du arbejder struktureret
  • Du er en holdspiller men kan samtidig lide at arbejde selvstændigt

Om du er uddannet inden for køkkenbranchen, handel eller byggeri er ikke det vigtigste, til gengæld vægter vi god energi, og personlighed højt.

Vi tilbyder dig:

  • Løn efter kvalifikationer
  • Et alsidigt job, der både byder på forskellige opgaver og mulighed for fordybning i det projekt, du arbejder på
  • Spændende udfordringer, der løses i samarbejde med kolleger i projektafdelingen og konsulenterne ude på landevejen og vores leverandører / samarbejdspartnere
  • Dygtige, engagerede kolleger og et godt arbejdsmiljø
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling

Sådan søger du:

Lyder stillingen som noget for dig, og mener du, at du er den, vi mangler hos KEN STORKØKKEN, så send en ansøgning hurtigst muligt. Vi vil løbende kalde ind til samtale, indtil vi har fundet den helt rette til vores hold. Hvem ved - måske bliver det dig. Du kan sende din ansøgning via de to nedenstående muligheder.

Connie Sehested Juul - cj@kenstorkoekken.dk 

Eller til:
KEN STORKØKKEN A/S
Runetoften 15
8210 Århus V
Att.: Connie Sehested Juul
Telefon: 86 24 84 00 

Har du spørgsmål til stillingen, så tøv ikke med at kontakte, en af dine evt. kommende kollegaer i projektgruppen Thomas Fjordside på tlf. 40 41 14 50.

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Vores kultur

Vi er hos KEN STORKØKKEN en moderne virksomhed, som vægter et åbent og socialt arbejdsmiljø højt. Som medarbejder hos os vil du få indflydelse og mulighed for at sætte dit præg på egne ansvarsområder, samt din personlige udvikling.

Vi tilstræber konstant at være en moderne virksomhed, hvilket bl.a. afspejles i vores fokus på trivsel og bæredygtighed. CSR og bæredygtighed er for os vigtigt, og kommer til udtryk i både vores dagligdag, i vores valg af produkter og via KEN STORKØKKENs inspirationskok som arbejder ud fra tanker som fra jord til bord.

Trivsel og resultater vægtes ligeledes højt, hvilket afspejles i vores årlige trivselsmålinger, samt US samtaler og ikke MUS samtaler, da vi ønsker en snak mellem medarbejder og leder i lige linje.  

Vi samles altid i arbejdstiden når ugen slutter, hvor vi har min. et kvarters tid sammen, til en snak om ugen og den kommende weekend, i daglig tale vores fredagsbar...

KEN STORKØKKEN A/S er med en trecifret millionomsætning blandt de førende i branchen. Vores mission er at sikre kunden optimal funktionalitet i storkøkkenet via en professionel, individuel rådgivning og et bredt program af kvalitetsbaserede produkter og serviceydelser. Blandt andet egen serviceorganisation med 43 serviceteknikere fordelt over hele landet. Lær os bedre at kende på: www.kenstorkoekken.dk.

KEN STORKØKKEN A/S er en del af KEN-koncernen: www.ken.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
KEN STORKØKKEN A/S
Runetoften 15-17
8210 Aarhus V
Kontaktperson
Connie Sehested Juul
Tlf:
86 24 84 00
Adresse:
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-06-2019
Udløber:
16-07-2019
Kviknummer:
LJA-74135946
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.,
Ledelse (byggeri),
Tilsyn og sagsbehandling
Beliggenhed
Lignende job