TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ADECCO A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 15-07-2021

Vi søger projekterende Bygningskonstruktør

Er du Bygningskonstruktør med projekteringserfaring? Har du solid erfaring med projektering i BIM og Revit? Og er du ambitiøs med et mål om videreudvikling af dine kompetencer som projekterende bygningskonstruktør? Så har du muligheden, for at blive en del af en anerkendt tegnestue i vækst!

Friis Andersen Arkitekter er i rivende vækst i særdeleshed i hovedstadsområdet og deres projekteringsafdeling udvides i både København og Nykøbing F. Vi søger derfor en erfaren bygningskonstruktør, der besidder stor erfaring med projektering ifm. renovering af boligbyggeri, nybyggeri af almene og private boliger samt kontor- og institutionsbyggeri.

Vi har mange års erfaringer inden for specielt boligbyggeri af både almene og private boliger, men har derudover opgaver spændende fra institutionsbyggerier, kirkerestaureringer, renoveringer af idræts- og industribyggeri samt plejekrævende boliger.

Tegnestuen har 32 fastansatte medarbejdere med hver deres kompetencer indenfor projektering, brandrådgivning, bygherrerådgivning, miljøscreening, fagtilsyn, byggeledelse mv. 

Dine kvalifikationer

  • Du er bygningskonstruktør og har omkring 10 års erfaring med projektering
  • Du har en håndværksmæssig uddannelse bag dig
  • Du har solid erfaring med projektering i BIM og Revit
  • Du mestrer det danske sprog og er god til at kommunikere både mundtligt og skriftligt


Som person er du
Proaktiv og selvkørende, da du skal kunne stå for egne opgaver fra dispositionsforslag til det færdige udbud, herunder udarbejdelse af beskrivelser. Med din solide tekniske faglighed evner du selvstændigt at formidle og løse rådgivningsopgaver.

Du motiveres af faglig udvikling, samt at være en del at et team hvor sparring med både unge og erfarne bygningskonstruktører og arkitekter er en vigtig del af hverdagen.

Vi tilbyder
Et udviklende job på en tegnestue med over 110 års virke beliggende i Nykøbing F. Grundet positiv udvikling med opgaver over hele Sjælland, har vi netop udvidet med filial i København beliggende i Kløvermarkens kontorfællesskab på Raffinaderivej.

Vi prioriterer både faglig og personlig udvikling gennem engagement og tilbyder derfor større uddannelsesprogrammer inden for de fagområder, vores medarbejdere ønsker.

Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

Er du vores rette match?
Vi samarbejder med Adecco på denne rekruttering, så send din ansøgning og CV via linket. Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Adecco’s rekrutteringsteam:

Line Sophie Heyn, Rekrutteringskonsulent på telefon +45 3838 1211 eller mail Line.Heyn@adecco.dk

Tiltrædelse er snarest muligt. Vi screener løbende, så send din ansøgning allerede i dag!

Om Friis Andersen Arkitekter A/S
Arkitektfirmaet Friis Andersen blev stiftet i 1909 af arkitekt Carl Andersen, og tegnestuen har virket uden afbrydelse siden da.

Friis Andersen er en velfunderet tegnestue med ekspertise inden for et bredt område af byggerier, planlægning og rådgivning. Siden 1960'erne har vi haft til huse i den fredede Ritmestergård, som ligger på hjørnet af Frisegade og Store Kirkestræde og er en af Nykøbings ældste og mest imponerende bygninger. I dag har vi også etableret kontor i Kløverbyens kontorfællesskab på Amager, da mange af vores opgaver ligger i hovedstadsområdet.

Tegnestuen ejes i dag af Søren Ibsen og Jesper Øager Jensen. Vi er medlem af DANSKE ARK og er herigennem omfattet af DANSKE ARK forsikringsselskab.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
ADECCO A/S
Falkoner Alle 1
2000 Frederiksberg
Kontaktperson
 
Tlf:
38381211
Adresse:
2000 Frederiksberg
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-07-2021
Udløber:
03-08-2021
Kviknummer:
LJA-82396130
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed