TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteforvaltningen, Herning

|
Vestjylland
|
Indrykket 15-10-2021

Videokompetence til digitalt læringsteam i Administrations- og Servicestyrelsen i Herning

Har du erfaring med at varetage hele processen i en videoproduktion fra manuskript, on-set facilitering, lyssætning til redigering? Og trives du med at være i tæt kontakt med såvel forretning som egen organisation og yde professionel sparring? Så er du måske vores nye kollega i kontoret for Kompetencer og Læring.

Det digitale læringsteam – dit team
Du bliver en del af Kontoret Kompetencer og Læring, hvor vi lige nu er 25 engagerede kollegaer. Vi har et bredt tværfagligt samarbejde med hele Skatteministeriets koncern, hvor vi rådgiver om og leverer kompetenceudvikling og andre tværorganisatoriske tiltag.

I det digitale læringsteam, bliver du en del af et velfungerende kollegialt team, hvor der er højt til loftet, og dine dygtige kollegaer står klar med hjælp og faglig sparring. Du får god mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt gennem de mange spændende opgaver og samarbejdet med kollegaer. Efterspørgslen på vores kompetencer i teamet og især produktionen af videoindhold er stigende. Derfor søger vi en ny kollega, som brænder for at udvikle og producere videoindhold til både e-læring og anden digital formidling. Vi leverer digital kompetenceudvikling fra højeste ledelsesniveau til det operationelle niveau, hvor tingene sker. Ambitionerne er høje, og vores kunder i Skatteministeriets koncern har store forventninger til vores ydelser.

I teamet arbejder vi hybridt, hvilket betyder, at du har mulighed for både at arbejde på kontoret (Brændgårdvej 10, 7400 Herning) og hjemme fra afhængigt af, hvad den enkelte opgave kræver.

Dine primære opgaver
I jobbet skal du agere som professionel samarbejdspartner for vores kunder og indholdsleverandører, og omsætte deres idéer til motiverende og effektskabende videoer, som passer ind i vores digitale produktioner. Du skal facilitere udarbejdelsen af manuskripter/storyboards, opsætte videoudstyr og professionel lyssætning, samt klæde personer som ikke er kameravante på til at stå foran et kamera. Herefter skal du redigere videoer, så de er klar til implementering i digitale læringsforløb. Du skal altså være vores video/fotospecialist, som guider os andre og sikrer ensretning, nyudvikling og fremdrift inden for området. Selve optagelserne foregår på forskellige lokationer rundt i landet, herunder vores professionelt indrettede videostudie i Herning.

Dine kompetencer
Vi forventer, at du har et højt energiniveau og tager ansvar for opgaverne fra første henvendelse til den afsluttende evaluering. Dertil forventer vi, at du har erfaring med nedenstående kompetenceområder:

 • At instruere personer som ikke er kamera-vante i at føle sig trygge og begå sig godt foran kamera
 • At skyde video og fotos i høj kvalitet samt at efterredigere, colorgrade og klippe i Premiere Pro
 • At arbejde i Adobe Creative Cloud, After Effects og øvrige relevante programmer
 • At opsætte professionelt kameraudstyr og lyssætning
 • At udarbejde og give sparring på manuskripter/storyboards
 • At kommunikere komplekse tekniske begreber på en let og forståelig måde
 • At overskue flere projekter uden at miste overblik eller momentum
 • At arbejde med dramaturgi og journalistik i korte videoformater
Du har med fordel erfaring med:

 • At lave motion graphics/animering
 • At producere videoer, som kan indgå i læringsforløb
 • At indtænke læringsteori i videoproduktionen
Vi ser gerne, at du har erfaring fra en lignende stilling fx video journalist, fotograf, reklame og at du har en relevant videregående uddannelse, f.eks. DMJX, film og medievidenskab, filmskolen, film og TV produktionsuddannelsen eller lignende. Vi lægger stor vægt på, at du kan vise konkrete eksempler på videoprojekter, du tidligere har arbejdet på. Vi opfordrer derfor til, at du vedlægger disse i din ansøgning.

Arbejdsmiljø præget af samarbejde og udvikling
Du kan se frem til at blive en del af et engageret og tillidsbaseret arbejdsmiljø præget af tæt samarbejde og viljen til at lykkes, og hvor der er plads til videreudvikling. Desuden tilbyder vi en alsidig hverdag, hvor dine arbejdsopgaver påvirkes af forretningens nuværende behov og efterspørgsler. Du vil indgå i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb for hurtigt at kunne indgå i teamets opgaver.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning med CV og eksamensbevis via linket ”Søg stillingen” senest mandag d. 31. oktober 2021. Har du nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Daniel Aagaard Rasmussen på daniel.rasmussen@adst.dk eller +45 72 38 37 53. Det må forventes, at der indgår en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Vi forventer ansættelsesstart 1. januar 2022 eller hurtigst muligt.

?Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest. Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit arbejdssted bliver på adressen Brændgårdvej 10, 7400 Herning

Administrations- og Servicestyrelsen opfordrer alle kvalificerede uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Herning
Brændgårdvej 10
7400 Herning
Tlf:
72383753
Kontaktperson
 
Tlf:
72383753
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
15-10-2021
Udløber:
31-10-2021
Kviknummer:
LJA-82822999
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Webdesign, animation og grafik
Beliggenhed