TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Folketingets administration

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 21-03-2020

Vil du sætte dit præg på et af landets mest kendte og betydningsfulde bygningsværker?Folketingets Byggesekretariat søger en bygningskonstruktør med analytiske evner og sans for service og samarbejde.

I mere end 100 år har Christiansborg været midtpunkt – både som et markant vartegn i København og som ramme for det danske folkestyre. Den særlige stemning og de unikke rammer, der findes i Folketinget, kan blive en del af dit nye arbejdsliv.

Arbejdsopgaverne i Folketingets Byggesekretariat er mangeartede, men har primært fokus på udvikling og vedligeholdelse af Folketingets lokaler, interiør og tekniske installationer.

Dine primære opgaver

  • Forestå bygherrerollen i samarbejde med Folketingets Drifts- og Vedligeholdelsesenhed, og lede eksterne rådgivere og entreprenører gennem ombygnings- og renoveringssager.
  • Være projektleder/byggeleder på en række mindre byggeprojekter og føre tilsyn med disse – med fokus på økonomistyring, relevant ledelsesrapportering og efterfølgende overdragelse til drift.
  • Inddrage brugere og kommunikere til huset - ofte i tæt samarbejde med kolleger på tværs i organisationen.
  • Udvikle, modernisere og vedligeholde Folketingets lokaler og tekniske installationer og tilrettelægge en effektiv, pålidelig og bæredygtig drift.
  • Løse indretningsopgaver, hvor det bl.a. er nødvendigt at analysere og komme med forslag til løsninger, der forbedrer det fysiske arbejdsmiljø og indeklimaet.
  • Bidrage til udvikling og gennemførelse af Folketingets vedligeholdelsesplan.
Din arbejdsplads
Du vil indgå i Byggesekretariatets team på ni engagerede og fagligt kompetente medarbejdere, som i det daglige samarbejder og sparrer på tværs af faggrænser.

Byggesekretariatet har en stor kontaktflade til husets brugere og eksterne leverandører. Gennemførelsen af både små og større byggesager sker i dialog med husets brugere, men navnlig arbejder Byggesekretariatet tæt sammen med Folketingets Drifts- og Vedligeholdelsesenhed omkring planlægning, opfølgning og gennemførelse af sagerne.

Din profil
Du er uddannet bygningskonstruktør – og har gerne minimum 4 års relevant erfaring. Du har et bredt kendskab til byggebranchen og dens forskellige aktører og byggeriets aftaleregler. Du har erfaring med brugerinddragelse, byggestyring, byggeledelse/tilsyn og budgettering. Det er en fordel, hvis du har erfaring med gennemførelse af udbud.

Du arbejder professionelt og selvstændigt. Du er fagligt meget kompetent og følger dine opgaver helt til dørs. Du har en venlig, serviceorienteret og konstruktiv indstilling over for brugere, kolleger og andre samarbejdspartnere – også når der er travlt.

Løn- og ansættelsesvilkår
Stillingen er en fuldtidsstilling. Du vil blive ansat som bygningskonstruktør i henhold til gældende overenskomst.

Tiltrædelsestidspunktet er den 1. juni 2020 eller snarest muligt.

Information og ansøgning
Ring til chef for Byggesekretariatet Kasper Jacoby, tlf. 3337 3018, hvis du har spørgsmål til jobbet.

Du sender din ansøgning med cv, eksamenspapirer og eventuelle anbefalinger.

Ansøgningsfrist: Torsdag den 2. april 2020 kl. 12.00.
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Folketingets administration
Christiansborg Slot 1
1218 København K
Tlf:
33373018
Kontaktperson
 
Tlf:
33373018
Adresse:
1218 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
21-03-2020
Udløber:
02-04-2020
Kviknummer:
LJA-79914049
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
SØREN KNUDSEN. ENTREPRENØRFORRETNING A/S
Herning, Vestjylland
Superiour Sourcing A/S
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland