TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference
Lejre Kommune

Lejre Kommune

|
Indrykket 06-03-2020

Vil du sætte dit præg på Lejre Brandvæsen?

Nu får du muligheden for - sammen med engagerede deltidsansatte brandfolk at opbygge en ny organisation og sætte dit præg på Lejre Brandvæsen.

Vi tilbyder et spændende job som beredskabschef i en landkommune tæt på hovedstaden. I et lille brandvæsen med store ambitioner, en mangfoldighed af opgaver og en stærk lokal forankring.    

Efter nogle år som en del af Vestsjællands Brandvæsen er det nu tid til at formulere en ny vision, der sætter retningen for de kommende års udvikling, og som sikrer et brandvæsen, der også fremover bygger på deltidsansatte brandfolk i lokalsamfundet. 

I første omgang får du ansvaret for det forberedende arbejde i forbindelse med genetableringen af et beredskab i Lejre Kommune herunder arbejdet med at strukturere de fremtidige opgaver og få mandskab og ledelse på plads. 

Det bliver din opgave at skabe en sikker ledelse af kommunens beredskabsindsats fra det operative og forebyggende beredskab til brandteknisk byggesagsbehandling og serviceopgaver. Samtidig skal du kunne servicere Beredskabskommissionen og være en professionel samarbejdspartner i forhold til den øvrige kommunale organisation og eksterne samarbejdspartnere. 

Lejre Brandvæsen er en del af en politisk ledet organisation, og det er vigtigt, at du kender rammerne for dit arbejde. 

Du kender faget, men er først og fremmest en dygtig leder, der kan understøtte sammenhold og udvikling af en god kultur på tværs af de to brandstationer.  

Den ideelle kandidat har en relevant uddannelse - gerne en diplomuddannelse i ledelse - samt ledelsesmæssig baggrund med erfaring fra beredskabsområdet.

Læs mere om stillingen her og om Lejre Kommune her

Rekrutteringsforløbet

Der er ansøgningsfrist den 13. april 2020. Ansøgning sendes via rekrutteringsportalen se link nedenfor.

Ansøgere, der udvælges til samtale, får besked herom senest den 16. april 2020. 

Der afholdes første runde af samtaler den 22. april 2020, analyse i KL-huset den 24. april 2020, og anden runde af samtaler afholdes den 27. april 2020. Der indhentes referencer mellem første og anden samtale.

Vi forventer, at du kan tiltræde senest den 1. juni 2020. 

Der kan i forbindelse med rekrutteringen rettes fortrolig henvendelse til borgmester Carsten Rasmussen på tlf. 20 26 13 00, kommunaldirektør Inger Marie Vynne på tlf. 40 48 99 66 eller chefkonsulent Bjarne Voigt Hansen (KLK) på tlf. 27 15 29 15.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Lejre Kommune
Møllebjergvej 4
4330 Hvalsø
Praktisk information
Oprettet:
06-03-2020
Udløber:
13-04-2020
Kviknummer:
LJA-79688126
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri),
Ledelse (teknik)
Beliggenhed
Lignende job
VERTIC A/S
København, Storkøbenhavn
VERTIC A/S
København, Storkøbenhavn