TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Skatteforvaltningen, Taastrup, Engelholm Alle 1

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 26-05-2020

Vil du være bygningsansvarlig i Skatteministeriet?


Vi søger en ny medarbejder til Bygninger og indretning i Administrations- og Servicestyrelsen, hvor vi er ansvarlige for at skabe de bedst mulige fysiske rammer for styrelserne i Skatteministeriet. Så har du lyst til en afvekslende hverdag med mange bolde i luften, er jobbet som bygningsansvarlig måske noget for dig.Om jobbet
Som bygningsansvarlig vil du få ansvar for din egen portefølje af lejemål. Du skal samarbejde med servicemedarbejderne, som står for den daglige drift på adresserne, og indgå i dialog med brugerne om prioritering af små og store bygningsmæssige udfordringer.

Dine opgaver spænder bredt og går fra at vurdere nødvendige vedligeholdelsesbehov og godkende udførsel af mindre opgaver til at planlægge større vedligeholdelsesopgaver. Nogle ting skal løses straks, mens andre opgaver som fx en bygningsrenovering er af længere varighed. Kort sagt skal du arbejde med at løse de bygningsmæssige udfordringer, som medarbejderne møder på adresserne rundt om i landet. Du vil jævnligt komme rundt på adresserne og må derfor påregne nogen rejseaktivitet.

I forbindelse med nye lejemål vil du medvirke til at formulere krav til vores adressers faciliteter og indretning med input fra de kommende brugere, og du vil deltage i deltage i møder med interne og eksterne rådgivere og samarbejdspartnere. Eksempler på opgaver:

  • indgå i dialog med brugerne om behov for forbedret akustik
  • indhente rådgivning fra tekniske specialister
  • sikre budget til opgaven
  • aftale en løsning med brugerne
  • indhente tilbud fra håndværkere, herunder planlægge opgaven sammen med håndværkerne, godkende faktura, følge op på opgaven samt sikre at problemet er løst.Om dig
Du er først og fremmest serviceminded og god til at løse problemer. Du har teknisk viden og praktisk erfaring og kan indgå i dialog med teknikere og servicemedarbejdere om konkrete løsninger. Du vil få en stor berøringsflade, så det er vigtigt, at du er god til at samarbejde og dygtig til at skabe gode relationer både til interne og eksterne. Måske har du erfaring med projektarbejde, og det er en fordel, hvis du har kendskab til offentlig administration og kontrakter.

Måske har du en teknisk baggrund som fx bygningskonstruktør eller erfaring fra en facility management-funktion, men det vigtigste er, at du kan se dig selv i beskrivelsen ovenfor.
Om os - Bygninger og indretning

I Bygninger og indretning er vi 17 dygtige kolleger med forskellig faglig baggrund, som brænder for at skabe de optimale fysiske rammer for vores ca. 10.000 kolleger. Vi har en god og åben omgangstone og tilpasser løbende opgaverne i enheden, så du får god mulighed for at sætte dit præg på din kommende arbejdsplads.Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV senest den 8. juni 2020 via linket ’Søg jobbet’. Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jørn Peter Madsen, tlf. 7237 8353 eller kontorchef Lars Tjærby Rasmussen, tlf. 7237 4553. Vi forventer at afholde samtaler i uge 24. Der kan indgå en personlighedsanalyse og en logisk test i forbindelse med rekrutteringsprocessen.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner.

Dit fysiske arbejdssted bliver indtil videre Engelholm Allé 1, 2630 Taastrup.Om Administrations- og Servicestyrelsen
Vi understøtter en velfungerende skatteforvaltning ved at yde service af høj kvalitet og administrere effektivt’

Administrations- og Servicestyrelsens opgave er at sikre, at departement og styrelser i Skatteministeriets koncern kan fokusere på deres kerneopgaver.

Vi varetager koncernens fælles administrations- og servicefunktioner med effektivitet og fagligt stærke løsninger. Derfor er det er vigtigt, at vores medarbejdere står på et solidt fagligt fundament og samtidig er både servicemindede og løsningsorienterede.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om, sammen med de andre styrelser under Skatteministeriet, at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Skatteforvaltningen, Taastrup, Engelholm Alle 1
Engelholm Alle 1
2630 Taastrup
Tlf:
72378353
Kontaktperson
 
Tlf:
72378353
Adresse:
2630 Taastrup
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-05-2020
Udløber:
08-06-2020
Kviknummer:
LJA-80331294
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
Region Hovedstaden
Hillerød, Nordsjælland