TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

KK, DC Ringsted

|
Midtsjælland
|
Indrykket 04-05-2022

Vil du være med til at sikre fødevaresikkerheden på de danske slagterier? Bliv uddannet som tilsynstekniker i Fødevarestyrelsens Kødkontrol

Fødevarestyrelsen søger nu 16-18 elever til uddannelse som tilsynstekniker til Kødkontrollen med start den 1. september 2022.

Kødkontrollen udfører daglig kontrol af alle slagtedyr på de danske slagterier. Du vil derfor være med til at sikre både den høje fødevaresikkerhed og at slagtedyrene behandles ordentligt. Som tilsynstekniker vil du sammen dine kolleger kontrollere slagtekroppene på slagtebåndet. Du vil derfor skulle arbejde tæt sammen slagteriets medarbejdere.

Danmark har en stor eksport af kød, og tempoet er derfor ofte højt. Fødevarestyrelsen har stort fokus på arbejdsmiljøet og den gode arbejdsplads, og du vil få en masse gode og engagerede kolleger.

Kødkontrollens medarbejdere har typisk tjenested på et af de større eksportslagterier.

Du vil under uddannelsen blive tilknyttet et hovedpraktiksted inden for følgende 5 geografiske områder;

Nordjylland

Danish Crown Sæby

Tican Fresh Meat, Thisted

Danish Crown Aalborg

Midtjylland

Danish Crown Herning

Danish Crown Horsens

Moesgaard/Sevel

Syddanmark

Danish Crown Blans

DanePork

Danish Crown Skærbæk

Sjælland

Danish Crown Ringsted

Bornholm

Danish Crown RønneDele af praktikken vil kunne forekomme i andre geografiske områder.

Du vil efter endt uddannelse kunne forvente ansættelse inden for disse geografiske områder.

Uddannelsen

Uddannelsen varer samlet 8 måneder og foregår skiftevis med skoleophold på Slagteriskolen (ZBC) i Roskilde i 18 uger og i praktik på forskellige slagterier i 14 uger.

Uddannelsen begynder den 1. september 2022.

Kvalifikationer

Da jobbet som tilsynstekniker kræver stor faglig indsigt i slagteprocessen og viden om fødevarerisici forudsætter uddannelsen, at du er uddannet indenfor slagtefaget eller har relevant baggrund inden for fødevarebranchen.

I jobbet vil du skulle træffe beslutninger med betydning for virksomhedernes produktion, og du skal derfor være ansvarlig og kunne påtage dig rollen som myndighedsperson.

Som medarbejder vil du opleve varierende arbejdstider, og det er vigtigt at kunne være fleksibel.

Derudover er det vigtigt, at du har lysten til at lære et nyt spændende område at kende.

Løn- og ansættelsesvilkår

Du får løn under hele uddannelsen, jf. gældende overenskomst for tilsynsfunktionærer.

I forbindelse med skoleophold vil kost og logi samt transportudgifter endvidere blive dækket efter fastlagte rammer. I praktikperioderne på slagterierne betaler du selv for eventuelle udgifter til kost, transport mv.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du har kørekort til personbil.

Yderligere oplysninger

Informationer om uddannelsen kan du finde via Uddannelsesguiden, eller du kan kontakte slagteriskolen. Har du spørgsmål til selve uddannelsen, herunder økonomi m.v. er du velkommen til at kontakte løn- og personalemedarbejder Stine Krogager Andersen, kødkontrolsekretariatet, tlf. nr. 72 41 37 79. Hvis du vil høre mere om selve jobbet som tilsynstekniker, og det faglige indhold, er du velkommen til at kontakte sektionsleder Pauline Gauhl tlf.nr. 72 27 55 52.

Din ansøgning

Du søger stillingen online i vores rekrutteringssystem på www.fvm.dk/job. Det er vigtigt, at du i ansøgningen angiver et eller flere slagterier, som du ønsker som hovedpraktiksted. Gerne i prioriteret rækkefølge.

Vi skal have din ansøgning senest den 30. maj 2022

Samtaler afholdes i ugerne 24, 25 og 26. Samtalerne vil foregå på Fødevarestyrelsens lokation inden for det geografiske område.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
KK, DC Ringsted
Bragesvej 18
4100 Ringsted
Tlf:
72275542
Kontaktperson
 
Tlf:
72413779
Adresse:
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-05-2022
Udløber:
30-05-2022
Kviknummer:
LJA-83584196
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Procesteknik og fødevarer
Beliggenhed