TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Land, By og Kultur

|
Vestjylland
|
Indrykket 30-06-2020

Vil du være med til at styre byggerådgivningen i Ringkøbing-Skjern Kommune? Så er det dig, vi søger...

Vi er et udviklingsorienteret og nytænkende Ejendomscenter, som beskæftiger sig med bygningsdrift, samt om- og tilbygninger i alle kommunale bygninger. Vi har fokus på den daglige drift af kommunens bygninger og prioriterer, at bygningerne fungerer optimalt.
Vi tænker i involverende processer, samtidig med at vi har fokus på gode og sunde bygninger. Vi arbejder tværfagligt med øje for vækst og det gode liv i vores kommune.
 
Du bliver kollega med 110 engagererede medarbejdere i Land, By og Kultur, hvoraf de 15 sidder i Ejendomscenteret. Du vil naturligvis også skulle indgå i et tæt samarbejde med andre dele af organisationen.

Vi søger en medarbejder, der vil være med til at forme og sætte en retning på, hvordan vi arbejder med intern bygherrerådgivning, herunder også arbejdet med strategiske kvadratmeter. Du skal medvirke til, at Ejendomscenteret bliver mere professionelt, og skal være med til at løfte kvaliteten af vores bygge- og udviklingsprojekter. Der er tale om et spændende og varieret job med mulighed for store personlige og faglige udfordringer på en attraktiv arbejdsplads med en god og uformel omgangstone.
Du skal kunne agere fleksibelt og med beslutsomhed i et felt med mange modsatrettede interesser, hvorfor det er vigtigt, at du har overblikket.

Vi efterspørger en kollega, som har følgende relevant uddannelse: ingeniør, arkitekt, bygningskonstruktør eller lignende.
 
Vi søger kvalifikationer til at løse følgende arbejdsopgaver :

  • Rutineret bygherrerådgivning med flair for det juridiske
  • Idéoplæg/ byggeprogrammer/ helhedsplaner
  • Projektleder på byggepladsen, ved byggemøder mv.
  • Fagtilsyn
  • Kontraktstyring og byggeregnskab
  • Projektleder på tværfaglige projekter.
  • Ansvaret for projekternes fremdrift.
  • Opretholdelse af et højt informationsniveau mellem dig, forvaltning og brugere.
Du skal brænde for at yde god bygningsrådgivning om stort og småt. Det er vigtigt, at du kan komme med løsninger, som er velovervejede og langsigtede. Du skal have flair for at begå dig blandt vores mange forskelligartede brugere og samarbejdspartnere, da dialogen med brugerne er en væsentlig faktor i forhold til at lykkes med succesfulde projekter. Det er et krav, at du har flere års erfaring med projektledelse med udførelse og aflevering af større projekter, da det forventes, at du hurtigt er selvkørende på projekterne. Desuden skal du være en teamplayer, som supplerer de andre bygherrerådgivere og kollegaer.

Hvem er vi?
Vi er en broget flok medarbejdere med mange forskellige uddannelser og fagkompetencer. Afdelingen består af bygningskonstruktører, arkitekter, teknisk designer, energirådgiver, bygningsadministrator, flere serviceleder samt en ingeniør.

Ringkøbing-Skjern Kommune er en veldrevet kommune med styr på økonomien. Ejendomsområdet bliver prioriteret rigtigt højt, og netop derfor har vi har travlt.

Kollegaerne støtter op om hinanden og får jævnligt et pusterum sammen, hvor humoren er højt værdsat. Alle sætter stor pris på friheden til løsning af opgaverne, hvilket er muligt, fordi vi har et markant ønske om gensidig loyalitet. Du skal – sammen med dine kollegaer – skabe de bedste rammer for vores brugere og borgere i Ringkøbing-Skjern Kommune.

Ringkøbing-Skjern Kommunes ejendomsportefølje består pt. af ca. 350.000 m2, samt en større lejet bygningsmasse. Ejendomscenteret er en organisation, som har ansvaret for drift og planlægning af udvendig-, indvendig- og teknisk vedligeholdelse, indgåelse og opfølgning på lejeaftaler og serviceaftaler, energistyring, udlejning, forsikring og drift af grønne områder omkring bygningerne, og fungerer desuden som intern bygherrerådgiver for Kommunen.

Ansøgningsfrist den 11. august 2020 og det forventes, at der afholdes samtaler den 24. og 25. august 2020.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Arbejdsstedet er Smed Sørensens Vej 1, Ringkøbing.
Kørekort B er et krav.
Tiltrædelse senest 1. oktober 2020
 
Yderligere oplysninger
Afdelingsleder Ole Juul Thomassen på telefon 22506479

Ringkøbing-Skjern Kommune henstiller til, at ansøgninger sendes elektronisk. Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen 'Send ansøgning' herunder. Vedhæft din ansøgning og dit CV samt relevante bilag i PDF eller DOC format.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f33a22d6)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Land, By og Kultur
Smed Sørensens Vej 1
6950 Ringkøbing
Kontaktperson
 
Tlf:
22506479
Adresse:
6950 Ringkøbing
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
30-06-2020
Udløber:
04-08-2020
Kviknummer:
LJA-80568735
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Ledelse (byggeri)
Beliggenhed
Lignende job
Meploy ApS
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn