TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

VKAREN ApS

|
Fyn
|
Indrykket 29-03-2021

VKCONSULTING søger for Cabinplant A/S en Teknisk Support til Aftersales

Brænder du for at arbejde med sprog og teknik, og er du verdensmester i administration og kundeservice?

VKCONSULTING søger for Cabinplant A/S i Haarby, en Teknisk Support til virksomhedens team i Aftersales & Service. Cabinplant producerer og servicerer nogle af verdens bedste anlæg til fødevareindustrien, og i denne stilling kan du nørde teknik, koordinering, samarbejde og IT, alt sammen ved siden af dine nye kollegaer, der hjælper dig godt i gang.

Jobbet:

Dine arbejdsopgaver hos Cabinplant foregår i virksomhedens Aftersales & Serviceafdeling, hvis fornemmeste opgave er at yde service til virksomhedens kunder i hele verden. Din primære funktion er at udarbejde tilbud og ordrer og følge op på dem – dette i samarbejde med virksomhedens kunder og teknikere.

Opgaver:

  • Ordrebehandling via telefon og mail
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning på disse
  • Koordinere afsendelse af reservedele
  • Indhente priser på reservedele
  • Forsendelse, herunder udarbejdelse af diverse erklæringer, certifikater m.m.
  • Administrativ support for serviceteknikere over hele verden

Hos Cabinplant ligger produktionsfaciliteterne i umiddelbar forlængelse af administrationen, hvorfor du får rig mulighed for selv at besigtige de maskiner og komponenter, som du håndterer reservedele til. Dermed kan du altid sparre direkte med produktionen ved eventuelle tekniske udfordringer.

Du bliver et vigtigt bindeled på kontoret, som selvstændigt kan holde orden på virksomhedens mange projekter, og du forstår, hvor vigtig kommunikationen og samarbejdet med virksomhedens kunder er.

Vi forventer:

Du har en teknisk/administrativ uddannelse eller praktisk erfaring, der har givet dig viden om teknik, mekanik eller el-tekniske komponenter, gerne inden for procesindustrien. Vi forventer, at du taler og skriver flydende engelsk – og hvis du behersker tysk, er det en stor fordel. Du er stærk til IT og har let ved at navigere imellem flere systemer. Har du kendskab til Axapta eller Microsoft Dynamics 365 er det en fordel, men intet krav.

Som person er du udadvendt, serviceminded og stærk i kommunikationen, da din kontaktflade er særdeles bred både internt til produktion, teknikere og kolleger i afdelingen, samt eksternt til kunder og leverandører. Du er omstillingsparat og trives i et miljø, hvor tonen er international og til tider hektisk. Dine samarbejdsevner er i top, og du forstår, at sparring og godt kollegaskab er vigtige parametre for at få succes.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende job i en international virksomhed, hvor omgangstonen er åben, varm og uformel, og du bliver en del af et ambitiøst team med dygtige kollegaer. Mulighederne hos Cabinplant er mange, og du kan få rig mulighed for at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt. Samtidig får du muligheden for at skabe markante og synlige resultater. Naturligvis med den rette støtte og sparring fra dine kompetente kolleger, hvor du finder stor viden i kraft af høj anciennitet og specialistviden in-house.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk Support Cabinplant”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10, alle hverdage. Vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at sende din ansøgning snarest.

VKCONSULTING tilbyder Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et dansk ejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønske og behov, er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk

Virksomheden:

”Vi bygger vores maskiner fra bunden lige her i Haarby. Du vil derfor altid kunne se dit arbejde blive til virkelighed og bevægelse. Du bliver samtidig en del af en kultur, som har en enorm stolthed over både arbejdspladsen og vores produkter. Du kommer ligeledes ind i en stabil branche. Fødevareindustrien tager ikke farten af – tværtimod. Vi har en stabil ordreindgang og hos os er du i sikker havn med dine opgaver og fremtid.”

Se mere på www.cabinplant.com


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
VKAREN ApS
Gladsaxevej 205
5000 Odense C
Kontaktperson
Marianne Rishede
Tlf:
70152010
Adresse:
5683 Haarby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
29-03-2021
Udløber:
15-04-2021
Kviknummer:
LJA-81891651
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Maskin- og produktionsteknik,
Konstruktion og projektering mv.
Beliggenhed
Lignende job
ATHCO-ENGINEERING A/S
Kolding, Syd- og Sønderjylland