TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

AFRY ApS

|
Vestjylland
|
Indrykket 02-09-2022

VVS-ingeniør eller fagleder til AFRY i Herning

 

Jobbeskrivelse

Tid til noget nyt? Så bliv en del af AFRY. Netop nu er vi på udkig efter en VVS-ingeniør eller fagleder, der sammen med os tør, vil og vover at hæve barren inden for bæredygtig VVS-rådgivning.

Hvem er AFRY?

AFRY er en international ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed med 17.000 dedikerede eksperter inden for infrastruktur, industri, energi og digitalisering. I Danmark er vi omkring 750 kolleger, der arbejder med byggeri, transport, procesindustri, pharmaindustri, automation, energi, arkitektur, akustik og lysdesign.

Vi har en fælles mission: at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund. Vores vision er Making Future, og det forpligter, så det batter.

Hvem er mine kommende kolleger?

Du slutter dig til vores VVS-team i Herning. Her udvikler og rådgiver vi om bygbare, bæredygtige løsninger til fremtidens generationer. Vi har et mangeårigt kendskab til byggebranchen i Danmark, og vores viden spænder bredt over højhuse, bygherrerådgivning, fødevare- og medicinalindustrien og meget mere. På tværs af alle projekter er vores ambition at fremme bæredygtighed og digitalisering.

 

Kvalifikationer

Hvad er opgaven?

Konkret har vi brug for din hjælp til at:

 • udføre projektering af VVS, ventilation og køl i bygninger og have en bæredygtig tilgang til projekteringen
 • beregne bygningers energiforbrug og indeklima
 • rådgive internt i forhold til projekter og yde ekstern rådgivning til vores kunder med henblik på optimale valg og løsninger
 • bistå med fagprojektledelse samt fagtilsyn
 • være en dygtig formidler af faglig viden, hvorfor du skal kunne begå dig på dansk og med fordel også på engelsk
 • bringe din erfaring ind i teamet, qua din baggrund som ingeniøruddannet og med fordel kunne beherske revit og have erfaring inden for VVS-faget.
   

Hvis du har mod på rollen som fagleder, vil opgaverne desuden bestå i at:

 • agere fagleder for større og mindre projekter, hvor du sætter retninger og principperne
 • have kontakt med samarbejdspartnere samt nuværende- og potentielle nye kunder
 • styrke fagligheden og det tværfaglige arbejde, på såvel projekterne som på kontoret, og bidrage til at sætte kursen for den faglige udvikling i afdelingen
 • sidde i spidsen for et team – herunder have en koordinerende rolle med håndtering af budgetter, planlægning, facilitering af tværfaglighed mm.
   

Hvorfor skal jeg vælge jer?

AFRY er et af Nordens største ingeniørhuse. Vi sætter rammerne for en god arbejdsplads, hvor der er tid til at udvikle din faglighed gennem projekter fra A-Z. Vi samarbejder på tværs af fag og landegrænser, og det giver dig rig mulighed for at accelerere din karriere hos os. Sparring, feedback og teamwork er nøgleord i vores daglige arbejde, hvor digitalisering og bæredygtighed er strategiske pejlemærker.

Vi arbejder bevidst med inklusion og diversitet – hos os kan du være dig selv. Og så er vi vilde med fleksibilitet, for der skal være tid til alt det, der giver værdi. Ikke kun på kontoret, men også derhjemme hos familien og vennerne.

Af andre goder kan vi nævne:

 • internationale, interne udviklingsmuligheder
 • en god pensionsordning
 • en tryg sundhedsforsikring
 • en fleksibel barselspolitik
 • en lækker kantineordning
 • aktive personaleforeninger
 • fleksible arbejdsforhold.

 

Yderligere informationer

Hvordan søger jeg jobbet?

Af hensyn til Dataloven kan du ikke sende dit CV direkte på mail til os. I stedet skal du bruge linket nedenfor, som også sikrer, at dit CV havner det rigtige sted og bliver behandlet fortroligt.

Tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale, så send gerne dit CV allerede nu, da samtaler afholdes løbende.

Hilsen fra dine (forhåbentlig) kommende kolleger.

 

Jeg har et par spørgsmål …

Så ring eller skriv til vores afdelingschef Michael Boye på telefon +45 51 96 43 93 eller michael.boye@afry.com.

Hos AFRY går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en global og mangfoldig virksomhed, hvor vores forskelligheder er vores styrke. Bliv en del af AFRY og hjælp os med at sætte skub i den grønne omstilling mod et bæredygtigt samfund.

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
AFRY ApS
Viborgvej 1
7400 Herning
Kontaktperson
 
Tlf:
4523814134
Adresse:
7400 Herning
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-09-2022
Udløber:
02-10-2022
Kviknummer:
LJA-83992347
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Gem annonce