TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

SENSU A/S

|
Midtsjælland
|
Indrykket 18-08-2020

VVS-installatør til Uggerly Installation

Uggerly Installation A/S er en dynamisk nordjysk virksomhed stiftet i 1993, der med udspring i el har udviklet sig til også at omfatte VVS og svagstrøm. Virksomheden ledes af brødrene Henrik og Jens Uggerly, som også er ejere af virksomheden. Virksomheden beskæftiger i dag over 300 medarbejdere fordelt på tre afdelinger – en i Aalborg, en i Ringsted og en i Skovlunde. Uggerly Installation har desuden et tæt samarbejde med HusCompagniet, hvor de står for el- og VVS-opgaverne i en del af Danmark.

Hos Uggerly Installation udgør godt håndværk, dygtige medarbejdere og gode relationer grundstenene i virksomheden. Der arbejdes således målrettet med at skabe gode og langvarige relationer til både kunder og medarbejdere, og gennem mange års erfaring i branchen og virksomhedens faglige ekspertise sikres effektive og gode løsninger samt tryghed for kunderne. Virksomheden har som vision at være den effektive forbindelse indenfor el og VVS i Danmark, og der stræbes derfor efter altid at udføre kvalitetshåndværk og yde god service. Fokus er på at fejlforebygge frem for at fejlrette.

Til typehusafdelingen i Ringsted søges nu en dygtig VVS-installatør.

VVS-installatør til typehuse

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed som fortsat er i vækst og har en god sund økonomi. Du får hurtigt selvstændigt ansvar og mulighed for at præge tingene.

Som en del af et velfungerende team og med reference til afdelingslederen for specialhuse Sjælland bliver du ansvarlig for at vedligeholde og udbygge relationerne med kunder og samarbejdspartnere, ligesom du fører tilsyn med byggerier med henblik på at sikre den rette kvalitet. Du får desuden til opgave at lave specialtilbud til kunder i relation til typehuse, bestille varer og supportere kunderådgiverne i tekniske spørgsmål. Du er ligeledes ansvarlig for at sikre, at logistik-setuppet er optimalt opsat.

For at få succes i jobbet har du en baggrund som VVS-installatør og erfaring med at gennemføre mindre entrepriser samt erfaring med at beregne og udarbejde tilbud. Virksomheden har et velfungerende og mangeårigt samarbejde med HusCompagniet, som du naturligt forventes at indgå i. Du er desuden fortrolig med IT og gerne erfaring med AutoCad.

Det er væsentligt, at du kan tale med kunderne og sikre dem en god oplevelse, når du sammen med kunderådgiveren gennemgår deres husprojekt. Der er en høj grad af tillid og fortrolighed i processen med kunden, og du er en væsentlig brik i at skabe afklaring. Du er desuden vant til opfølgning og til at levere kvalitet til tiden. Vi forventer, at du har en struktureret tilgang til dine opgaver, at du naturligt falder ind i samarbejdet i afdelingen, og at du trives i en dynamisk hverdag med fart på. Du er forudseende, initiativrig og serviceminded, og du tager ejerskab for din ansvarsområder.

Du bliver tilknyttet kontoret i Ringsted, men har opgaver i store dele af Sjælland. Vi forventer derfor, at du bor hensigtsmæssigt i forhold til Ringsted. I travle perioder kan du dog blive bedt om at hjælpe på andre lokationer.

Vi tilbyder dig en spændende og udfordrende hverdag i en virksomhed, der er kendetegnet af vækst og en god og sund økonomi. Du får selvstændigt ansvar samt mulighed for at præge tingene og dermed mulighed for at gøre en forskel for både kunder, samarbejdspartnere og for virksomheden.

Er det dig, vi søger? Så opfordrer vi dig til at søge jobbet snarest. Vi arbejder ikke med ansøgningsfrister og vi behandler ansøgningerne løbende.

For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes konsulent Jeanet Bøjlund Bauer, Sensu A/S på telefon 29 45 16 45. For yderligere information om Uggerly Installation A/S se www.uggerly.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
SENSU A/S
Livøvej 37B
8800 Viborg
Kontaktperson
 
Tlf:
29451645
Adresse:
4100 Ringsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
18-08-2020
Udløber:
12-10-2020
Kviknummer:
LJA-80887751
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
SENSU A/S
Viborg, Midtjylland
SENSU A/S
Skive, Vestjylland
SENSU A/S
Skive, Vestjylland
Beliggenhed
Lignende job