TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

JK+ VVS & Blik A/S

|
Fyn
|
Indrykket 23-09-2022

VVS-montør

JK+ VVS & Blik A/S har masser af spændende opgaver i ordrebogen, så vi søger flere gode kolleger til vores dygtige team. Trives du med alsidige opgaver og er klar til at tage fat? Så grib chancen, for vi glæder os til at høre fra netop dig!

Som VVS-montør hos JK+ i Middelfart vil du blive en del af et fantastisk team, hvor vi løser opgaver med professionalisme og engagement.

Du vil komme til at arbejde med alsidige opgaver indenfor VVS-installationer i både nybyggeri og renoveringsprojekter hos mange forskellige kunder. Vi udfører opgaver og projekter med høj kvalitet for både private kunder, kommuner og erhverv – og ønsker at være en kompetent samarbejdspartner, der leverer som aftalt.

Vi arbejder ud fra, at vi skal spille hinanden gode, så vi sammen lykkes og leverer gode resultater til vores kunder – derfor får du også fantastiske kolleger, som er klar til hjælpe.

Faglig stolthed

Du er uddannet VVS-montør og har relevant erfaring indenfor faget. Vi forventer, at du har kvalitet i højsæde samt møder og afleverer opgaver til tiden. Din arbejdsstil er præget af systematik og ansvarlighed, og kunderne bliver mødt med din venlige og tillidsvækkende facon.

Vi arbejder med udgangspunkt fra vores adresse i Middelfart, men arbejdsopgaverne er lokaliseret forskellige steder hos kunderne. Du skal derfor have kørekort til bil (B) og evt. gerne til trailer, og vi stiller naturligvis en tjenestebil til rådighed.

Din arbejdsglæde og fællesskabet

Du får en arbejdsplads med gode og kompetente kollegaer, der ligesom dig går hele vejen for at sikre, at kunderne er tilfredse. Vi sætter pris på en uformel og frisk omgangstone i samspil med professionalisme og en fokuseret arbejdsindsats.

Vi tilbyder mulighed for faglig og personlig udvikling i jobbet bl.a. igennem faglig sparring, og samtidig har vi et godt socialt sammenhold, hvor vi vægter arbejdsglæden højt.

Du er velkommen til at ringe til VVS direktør Henrik Svensson på telefon 60 20 05 30 og høre mere. Vi glæder os til at modtage din ansøgning snarest muligt – vi holder løbende samtaler, da vi ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Send din ansøgning til job@jkplus.dk og skriv VVS-Montør i emnet.

 

JK+ er en fynsk teknik installatørvirksomhed med speciale i elinstallationer, VVS & Blik, Ventilation, Alarm & Sikring samt IT.? ?Vi beskæftiger os med:

  • ?El- og industri-installationer
  • VVS installationer/ Varmepumper/ Energioptimering
  • Ventilation service og indregulering
  • IT-netværk og aktivt udstyr
  • Bygningsautomatik KNX og CTS
  • Brandalarmer, Tyverialarm, Adgangskontrol og TV-overvågning?

 Vores kunder spænder fra private kunder, erhverv, industri til landbrug, håndværkere, store entreprenørvirksomheder, offentlige institutioner til boligforeninger.

 ?JK+ beskæftiger i alt 75 dygtige medarbejdere fordelt på afdelingerne i Glamsbjerg (hovedsæde), Middelfart, Faaborg og Nyborg.?

 Se mere på www.jkplus.dk.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
JK+ VVS & Blik A/S
Mandal Alle 10
5500 Middelfart
Kontaktperson
Henrik Svensson
Tlf:
70271822
Adresse:
5500 Middelfart
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-09-2022
Udløber:
17-11-2022
Kviknummer:
LJA-84057936
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
ELi A/S
Middelfart, Fyn
Jorgensen Engineering A/S
Odense, Fyn
Gem annonce