TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Jobbest

|
Indrykket 15-02-2021

VVS-serviceleder søges til Brøndums afdeling i Kangerlussuaq

 

Har du en VVS-faglig baggrund, og kan du med et sikkert overblik bidrage til en effektiv daglig drift af vores serviceafdeling? Så er du måske vores kommende kollega i vores afdeling i Kangerlussuaq. Her søger vi en medarbejdende serviceleder, der kan være med til at drifte og udvikle afdelingen.

I Brøndums afdeling i Kangerlussuaq (Søndre Strømfjord) servicerer vi både private kunder samt offentlige institutioner og private virksomheder inden for VVS, ventilation og oliefyr. Nogle af vores kunder er bl.a. byens lufthavn og Mittarfeqarfiits bygninger.

Vi har travlt, og vi søger derfor en serviceleder, der både kan være udførende på VVS-projekter samt være med til at sikre afdelingens fortsatte udvikling.

Som medarbejdende serviceleder er dine vigtigste opgaver bl.a.:

  • Koordinering og ledelse af serviceopgaver og VVS-projekter
  • Udførelse af egne serviceopgaver og projekter
  • Vedligehold og opbygning af kunderelationer
  • Kvalitetssikring iht. virksomhedens KS-system
  • Sparring med VVS-montørerne
  • Kalkulation af mindre tilbud og ekstraarbejder

Du refererer til afdelingschefen i Sisimiut, ligesom du også kommer til at få et tæt samarbejde med den øvrige afdeling i Sisimiut.

Dine kvalifikationer
Du har en VVS-faglig uddannelse og har gerne kendskab til eller erfaring med oliefyr. Du har ledelseserfaring og har evt. en overbygning som VVS-installatør. Sidstnævnte er dog ikke et krav.

Som person er du imødekommende og positiv, og du kommunikerer konstruktivt på alle niveauer. Med et stort overblik evner du at planlægge og koordinere dine egne og teamets opgaver på en måde, der tilgodeser, at vi til en hver tid overholder aftalerne med vores kunder.

Velkommen til Kangerlussuaq
Som serviceleder i Kangerlussuaq kan du se frem til et personligt og fagligt udviklende job. Og når du har fri, venter naturen lige uden for døren.

Om vinteren kan du i Kangerlussuaq opleve nordlyset hen over den frostklare nattehimmel og i de kolde måneder tage på hundeslædetur, køre en tur på snescooteren eller tage på isfiskeri.

I løbet af det sene forår blomstrer vegetationen op og indbyder til vandring og cykelture. Terrænet omkring byen er let tilgængeligt, og hvis du er heldig, kan du både se moskusokser, rensdyr, polarræve, falke og ørne.

Kangerlussuaq er med sine godt 500 indbyggere en driftig og aktiv by/bygd med butikker, skole og institutioner, sportshaller, hotel og konferencefaciliteter. Der er stor aktivitet blandt turistaktører, som bl.a. arrangerer ture til indlandsisen.

Selvom Kangerlussuaq virker langt væk, er du stadig tæt på flyveren med 4-7 ugentlige afgange mellem Kastrup og Kangerlussuaq (afhængig af sæsonen) samt nem adgang til det øvrige Grønland.

… og velkommen til Brøndum Grønland A/S
Du skal naturligvis tilbydes gode arbejdsforhold, som matcher vores krav til dig. Derfor kan vi tilbyde dig:

  • En god løn, som modsvarer dine kvalifikationer og baggrund
  • En anvist bolig
  • Betalt op- og hjemrejse samt ferie frirejser
  • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt relevant videreuddannelse

Interesseret?
Du er velkommen til at kontakte vores rekrutteringskonsulent Søren Pedersen på +45 51 50 78 63, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Er du interesseret i jobbet, skal du sende en kort ansøgning samt et CV til hr@jobbest.dk. Vi holder samtaler løbende, så send din ansøgning snarest muligt. Ansættelse efter nærmere aftale.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi behandler dine persondata fortroligt
Når du mailer din ansøgning til os, accepterer du, at vi anvender dine persondata i forbindelse med rekrutteringen til det søgte job. Vi behandler naturligvis dine data med fuld fortrolighed.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Jobbest
Postboks 606
3911 Sisimiut
Kontaktperson
Søren Pedersen
Tlf:
51507863
Adresse:
3911 Sisimiut
Grønland
Praktisk information
Oprettet:
15-02-2021
Udløber:
19-03-2021
Kviknummer:
LJA-81722581
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn
Belfor Danmark A/S
Glostrup, Storkøbenhavn