TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

JKS a/s, Viborg

|
Midtjylland
|
Indrykket 04-08-2022

VVS servicetekniker søges til Grundfos i Bjerringbro

Er du uddannet VVS-montør eller lignende, med erfaring med opgaver indenfor VVS-service? Og er du samtidig kvalitetsbevidst og besidder en god portion humor? Så er det netop dig, vi søger til fastansættelse hos Grundfos Facility Service i Bjerringbro.Om jobbet
Som VVS’er hos Grundfos, vil du blive en del af Grundfos Facility Service – En afdeling der er kendt for høj kvalitet og professionel service. Vi søger derfor dygtige VVS-teknikere, som brænder for at levere et professionelt stykke arbejde. Du vil i stillingen blive tilknyttet et team af kompetente og dedikerede kollegaer.

Du vil i samarbejde med dit team løse mange forskellige arbejdsopgaver, fra de mere komplekse installationer, til simplere reparationer og forebyggende vedligeholdelse. Dine arbejdsopgaver vil primært være indenfor service, vedligehold og mindre renoveringer.

Arbejdstiderne: Mandag–torsdag kl. 06.45-15.00 og fredag kl. 06.45-14:30. Der vil være mulighed for flex jf. Grundfos’ lokalaftale. Opstart efter aftale.


Om dig
For at opnå succes i stillingen, ser vi gerne, at du kan nikke genkendende til følgende:
• Du er uddannet VVS-montør eller lignende
• Du har erfaring med forskelligartede serviceopgaver indenfor VVS
• Du er IT-kyndig, og er vant til tablet og PC, da al registrering af udført arbejde foregår herigennem.
• Det vil være en fordel hvis du har erfaring med varmestyring – dette er dog ikke et krav
• Du er mødestabil og engageret i dit arbejde
• Du har kørekort, Kat. B

Som person er du imødekommende og forstår vigtigheden i, at være der for både dit team og dine kollegaer i hele virksomheden. Derudover er du selvkørende inden for dit felt, og kan udføre selvkontrol på arbejdsopgaverne. Afslutningsvis er det vigtigt at du går ind for kvalitet, så du kan være med til at opretholde Grundfos’ høje standarder.


Vi glæder os til at høre fra dig
I Grundfos vil du blive del af et inkluderende team. Hvis stillingsopslaget har fanget din interesse, og du føler dine kompetencer kan bidrage til Grundfos Facility Service, skal du være mere end velkommen til at sende os en ansøgning. Hos Grundfos bliver der gået ind for diversitet – vi anbefaler derfor alle at ansøge uanset baggrund.

Career varetager rekrutteringsprocessen for Grundfos. Er du interesseret i at søge denne stilling, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor. Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende.
Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning på mail.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Nicolaj Kamstrup Tornbo, på tlf. +45 30 85 13 24.
Yderligere information om Grundfos kan findes på: https://www.grundfos.com/dk
Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
JKS a/s, Viborg
Industrivej 24
8850 Bjerringbro
Tlf:
30851324
Fax:
87400751
Kontaktperson
 
Tlf:
30851324
Adresse:
8850 Bjerringbro
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-08-2022
Udløber:
01-09-2022
Kviknummer:
LJA-83899217
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed