TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Holsted VVS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 26-11-2021

VVS tekniker

Er en 4-dages arbejdsuge og en god makker noget for dig? Så kom og bliv en del af Holsted VVS.

Vi har travlt hos Holsted VVS, og din nye makker står klar med åbne arme til at tage imod sin nye, dygtige kollega. Vi er en mindre flok, hvor vi alle har fagligheden i top, orden i værktøjskassen, og humoren på plads

For os er det vigtigt, at det er både sjovt og udfordrende at gå på arbejde, og vi ved at det er vigtigt, at arbejdslivet hænger sammen med privatlivet, og vi tilbyder derfor muligheden for en 4 dags arbejdsuge. For os er frihed under ansvar vigtig.

Vi arbejder både tæt sammen, men også med mulighed for at gå selvstændigt til opgaverne og planlægge hvordan de løses kvalitetsmæssigt bedst.

Du kan se frem til, at dine kommende opgaver bl.a. vil være:

  • Installation af luft/vand varmepumper
  • Service og fejlsøgning på gasfyr 
  • Ombygning af bad/køkken hos private.
  • "spjældopgaver" hos private.
  • Udføre energirådgivning

… og mange andre spændende opgaver. Vi lover, at du får en alsidig hverdag og får lov at opleve en masse forskellige kunder – alt fra privat til erhvervs samt fra store til små. 

Hvem er du?
Du kan eventuelt have en uddannelsesbaggrund som VVS-tekniker, energitekniker, maskinmester eller lignende. Dog er det vigtigere for os, at du har god teknisk forståelse og erfaring fra et lignende job.

Som person er du udadvendt, og du synes godt om kontakten til kunderne. Du er serviceminded og imødekommende overfor både kunderne og dine kollegaer, og du trives med at samarbejde.

Hvad bliver du en del af?
Du bliver en del af en familieejet virksomhed, der løser vvs-opgaver og alle opgaver vedr. naturgasfyr. Vi arbejder indenfor et geografisk område, der spænder fra Esbjerg til Kolding på den ene led og fra Grindsted til Ribe på den anden led. Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, som du både løser alene og sammen med gode kollegaer.

Ansøgning og proces
Kan du se dig selv som vores nye kollega, opfordrer vi dig til at søge hurtigst muligt. Du er meget velkommen til at ringe til Ida, hvis du har spørgsmål, eller ønske at søge. Du kan også uploade dit CV her, og vi vil derefter kontakte dig. Vi vil meget hellere se dig i levende live end opleve dig gennem et stykke papir.

Vi kalder til samtale løbende.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=f0c7cf6e)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Holsted VVS
Vestermarken 2
6670 Holsted
Kontaktperson
 
Tlf:
20187712
Adresse:
6670 Holsted
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
26-11-2021
Udløber:
27-12-2021
Kviknummer:
LJA-83016324
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed