TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Kemp & Lauritzen

|
Østjylland
|
Indrykket 23-06-2020

VVS-tekniker - Midtjylland

Til Kemp & Lauritzens afdeling i Herning søger vi 6 erfarne VVS-Servicemontører til snarest mulig tiltrædelse til opgaver i det midtjyske område.

Om stillingen

Du vil som montør få mulighed udføre opgaver for vores erhvervskunder i hele det midtjyske område.

Vi arbejder for en lang række spændende virksomheder med alle former for installation.

Et af vores fokusområder er sprinkler-segmentet, og der vil derfor også være mulighed for at arbejde med både installation og service af sprinklerinstallationer, og eventuelt modtage oplæring i sprinklerfaget fra vores erfarne fagledere og montører. Opgaverne kan således være mangeartede. Der kræves derfor et bredt kendskab til branchen, sammen med evnen til at kunne arbejde selvstændigt og professionelt med at servicere vores kunder.

Din baggrund

Du har en baggrund som faglært VVS-/energimontør, og har et bredt kendskab til VVS-installationer, og kan arbejde selvstændigt med forefaldende opgaver.

Din person

Du er i besiddelse af godt humør og gode samarbejdsevner på alle niveauer. Du har en positiv indgangsvinkel til nye udfordringer, og brænder for godt håndværk. Din struktur skal sikre, at du er på forkant med opgaverne. Samtidig er du serviceorienteret og kender værdien af at yde en god service både selvstændigt og i samarbejde med dine kolleger i resten af virksomheden.

Vi tilbyder

En spændende og afvekslende hverdag med udfordringer, gode kolleger, råderum og gode muligheder for, at man kan udvikle sig fagligt og personligt. Kemp & Lauritzen A/S tilbyder velordnede forhold med markedssvarende lønpakke.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Kemp & Lauritzen
Anelystparken 38
8381 Tilst
Kontaktperson
 
Tlf:
22580465
Adresse:
8381 Tilst
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
23-06-2020
Udløber:
23-07-2020
Kviknummer:
LJA-80524339
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Job i virksomheden
Kemp & Lauritzen
Aarhus, Østjylland
Kemp & Lauritzen
Hvidovre, Storkøbenhavn
Beliggenhed
Lignende job
Meploy ApS
Vordingborg, Sydsjælland inkl. Møn