TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Danish Crown A/S

|
Nordjylland
|
Indrykket 28-07-2022

Vvs-tekniker til forsyningen, nathold

Vi investerer i vores ”Maintenance Excellence” program og derfor søger vi yderlige bemandingen til vores tekniske afdeling. Har du højt humør, højt drive og kan du godt lide at kaste dig ud i nye udfordringer? Er du samtidig uddannet vvs-tekniker eller lignende, og har du lyst til at arbejde med vedligeholdelse på et moderne slagteri? Så er Sæby slagteri det rigtige for dig!  

På vores fabrik i Sæby beskæftiger vi omkring 940 medarbejdere i alt. Du bliver en del af teknisk afdeling bestående af 56 personer, der varetager drift, vedligehold og udvikling af fabrikkens proces- og produktionsudstyr.
 
Bliv en del af et stærkt team
Som vores nye medarbejder bliver du en del af et stærkt og engageret team, hvor du vil arbejde med de forskellige forsyningsanlæg vi har på fabrikken. Jobbet kræver stor selvstændighed, evne og lyst til at arbejde med fejlfinding og løsning af akut opståede opgaver. Samtidig forventes det, at du er aktivt med, når der skal monteres større og mindre nye installationer. Sidst men ikke mindst vil din hverdag komme til at bestå af, at udføre løbende reparationer og vedligeholdelse på vores anlæg. Du kan se frem til en spændende hverdag, hvor ingen arbejdsdagen er ens i et godt arbejdsmiljø. 

Dine primære opgaver med at holde forsyningen i kontinuerlig drift bliver:

  • Reparation.
  • Service og vedligehold.
  • Opsyn på vores varme, vand, ventilation og kølesystemer.   
  • Deltagelse i diverse ny installationer og udvidelser.
  • Optimering af vores forbrug på de forskellige anlæg. 

Arbejdstiden vil være 5 dage om ugen fra 22:30 til 05:45.

Initiativrig og kvalitetsbevidst med praktisk erfaring
Vi ser gerne, at du er uddannet Vvs-tekniker eller tilsvarende, med praktisk erfaring indenfor industri, produktion og fejlfinding på forsyningsanlæg. I dit arbejde er du omhyggelig og kvalitetsbevidst. Desuden er du initiativrig, vedholdende og i besiddelse af et godt humør samt gode samarbejdsevner, så du er i stand til at løse opgaver med kolleger på hele fabrikken.

Du er mødestabil og er dygtig til at bevare overblikket i pressede situationer. Du behersker dansk i skrift og tale, og du besidder gode IT-kundskaber. 

Hvorfor blive en del af Danish Crown?
Du bliver en del af en global fødevarevirksomhed, som er på en rejse mod grundlæggende at ændre vores forhold til mad og måden, den produceres på. Vi arbejder i produktionen hver dag på at begrænse klima- og miljøpåvirkningen mest muligt. Samtidig tilbyder vi en fast mødeplan med god grundløn og mulighed for relevant efteruddannelse samt personlig videreudvikling.

Appetit efter mere?
Det er nu, vi sætter kursen mod en mere bæredygtig fremtid for mad, og vi håber, du vil med. Du er velkommen til at kontakte Forsyninsmester Jens Christian Jacobsen på +45 29627624 for at høre mere om stillingen.

Tiltrædelse hurtigst muligt. 

Send din ansøgning snarest muligt, da vi vurderer løbende.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

We are a food company owned by Danish farmers supplying high-quality food to customers and consumers all over the world. From butchers to business developers, we’re more than 23,000 colleagues, all committed to lowering our carbon footprint and becoming climate neutral by 2050, for better food and a brighter future.


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Danish Crown A/S
Wenbovej 9
9300 Sæby
Kontaktperson
 
Tlf:
29627624
Adresse:
9300 Sæby
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-07-2022
Udløber:
21-09-2022
Kviknummer:
LJA-83873112
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed