TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Xterna A/S

|
Østjylland
|
Indrykket 02-06-2021

Vvs-tekniker til servicekørsel

Er du uddannet inden for VVS-faget og vil du være en del af en stor, veletableret virksomhed, hvor det er udfordrende og sjovt at gå på arbejde, så har vi jobbet til dig.

Xterna søger VVS-tekniker til servicekørsel i Odder og omegn. Stillingen er med gode løn-forhold og med henblik på fastansættelse. Du vil indgå i et godt team af kompetente medarbejdere, der vil støtte op omkring dig. Opstart hurtigst muligt.

Arbejdsopgaver:

Du vil selvstændigt komme til at køre service hos private og erhverv og det er derfor vigtigt, at du er alsidig ift. arbejdsopgaver samt trives i en selvstændig og omskiftelig hverdag.

Kvalifikationer:

  • Du er faglært inden for VVS-faget
  • Du har erfaring fra en lignende stilling
  • Du har et stort engagement og kan tage ansvar
  • Du er pligtopfyldende med gode samarbejdsevner

Dig som person:

Du er en positiv ildsjæl med en energi, der smitter af på de opgaver og mennesker, der omgiver dig. Du arbejder proaktivt og ser muligheder fremfor begrænsninger. Ligeledes arbejder du selvstændigt med et godt overblik og tager et stort ejerskab for dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner og arbejder team orienteret. Du er desuden kvalitetsbevidst og lægger vægt på ordentlighed i udførelsen af dit arbejde. Du er struktureret og forstår at prioritere dine opgaver i henhold til opstillede mål.

Vi tilbyder:

Foruden ordnede løn- og arbejdsforhold, hvor du får samme løn og vilkår som virksomhedens egne ansatte, får du også mulighed for at komme med i en af vores attraktive medarbejder ordninger. Vi ønsker at tiltrække de bedste kandidater og tilbyder flere forskellige attraktive tillægs- og bonusprogrammer.

Ansøgning:

For at søge denne stilling skal du sende din ansøgning samt dit CV til ansoegning@xterna.dk og mærke den med ”VVS-tekniker - Odder”

Ansøgninger behandles løbende – og stillingerne kan være besat inden udløb.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på tlf.: 72 301 302

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Xterna A/S
Testvej
8300 Odder
Tlf:
72301302
Kontaktperson
Julie Krushave Larsen
Tlf:
72301302
Adresse:
8300 Odder
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
02-06-2021
Udløber:
20-06-2021
Kviknummer:
LJA-82193336
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Hvide Sande Shipyard Steel & Service
Ringkøbing-Skjern, Vestjylland
Gem annonce