TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Svanemøllens Kaserne

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 28-06-2022

VVS/blikkenslager til Ejendomsstyrelsen på Svanemøllens Kaserne

Er du uddannet VVS/blikkenslager, idérig for mulige løsninger og har du et stort servicegen? Så har vi lige nu en spændende stilling som maler på Svanemøllens Kaserne. Udover Svanemøllens kaserne skal den daglige drift af Frederiksberg Slot ligeledes varetages, med de restriktioner der er for en fredet bygning.

Om os

Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder i hele landet. Vi leverer og udvikler de fysiske rammer for de militære operative enheder og de øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi sikrer varme og vand, udfører bygningsvedligeholdelse og mindre reparationer, mindre opgaver ude på arealerne og meget, meget mere.

Mange af opgaverne løses af vores 28 etablissementspartnerelementer, der er fordelt på de største tjenestesteder i hele landet. Her håndteres alt fra brugerhenvendelser og indkøb til arrangementsstøtte og bygningsvedligehold. Tidligere har mange af disse opgaver været udført af en ekstern leverandør. Men vi har hjemtaget flere af arbejdsgaverne, for at understøtte hverdagen i Forsvaret og det operative behov langt bedre.

Vi har i løbet af det sidste halve år sagt velkommen til ca. 1.000 nye kollegaer, som alle skal bidrage til at skabe bedre fysiske rammer i hele Forsvaret. Det er store forandringer, og det bliver en hektisk og spændende periode.

Vi har derfor brug for yderligere dygtige og engagerede kolleger, som har en god indstilling til service, og synes det er spændende at være med til at bygge en ny organisation op.

Om stillingen

Vi er en flok på 18 medarbejdere, der i samarbejde prøver at give vores bruger og kunder den bedste service i dagligdagen.

Du skal opbygge et indgående lokalkendskab til Svanemøllens kaserne og Frederiksberg Slot, der gør, at du kan yde en optimal håndværksmæssigt service.

Dine primære opgaver er:

- Servicere og vedligeholdelse af VVS i Forsvarets bygninger samt fejlfinding/ opgaveløsning af små VVS problemer.
- Brugerniveau til CTS, varmecentral mm.
- Inspektion af VVS i bygninger.
- Deltage i årshjul men henblik på bygnings gennemgang.

Da der i opstartsfasen vil være mange ting, der skal afklares og endnu ikke er på plads, må du være indstillet på, at opgaverne kan være meget forskelligartede og afvige fra ovenstående.

Om dig

Vi ser gerne, at du er uddannet VVS-installatør eller anden relevant uddannelse, og at du har en stor faglige viden indenfor VVS faget, samt erfaring med renovering/vedligeholdelse af gamle bygninger.

Du formulerer dig godt på dansk, både i skrift og tale, og har nemt ved at omgås andre mennesker. Du er udadvendt, har et godt humør og en god situationsfornemmelse.

Som person er du først og fremmest en god kollega, som værdsætter et godt samarbejde med dine kolleger og bidrager naturligt til fællesskabet. Du arbejder selvstændigt og har et stort servicegen. Derudover er du proaktiv, tager ansvar for opgaverne og så går du gerne en ekstra mil for at finde løsningen på et problem eller en udfordring.

Du skal være indstillet på, at der her i opstartsperioden kan være mange forhold, der skal afklares og endnu ikke er helt på plads. Det kan derfor blive nødvendigt med ekstra fleksibilitet og omstillingsparathed fra dig i denne periode.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer. Du vil blive ansat efter gældende organisationsaftale Håndværker i Staten. Basislønnen er 27.523,67 kr. pr. måned. Der er til stillingen knyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Afhængigt af dine kvalifikationer og kompetencer, er der mulighed for forhandling af tillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal blandt andet kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte Søren Valentin Hansen 2046 2623 eller Linda Pedersen 4059 3270 (ferie uge 25/26/27)

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Dorthe Rasmussen telefon 7281 9169.

Sådan søger du: Du søger stillingen via linket, og vi beder dig vedhæfte din ansøgning, CV og relevante bilag. Vær opmærksom på, at bilag kun kan vedhæftes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er 12 juli 2022. Vi forventer at holde samtaler umiddelbart efter ansøgningsfristen. Stillingerne ønskes besat snarest muligt.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere på www.Ejendomsstyrelsen.dk.
OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Vi er ansvarlig for at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Vores ansvarsområde omfatter nybyggeri, vedligehold og Facility management i form af bl.a. rengøring, kantine og arealpleje. Desuden varetager vi miljø- og energiopgaver og naturpleje af Forsvarets terræner. Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse har hovedkontor i Hjørring, men vi har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Ejendomsstyrelsen er en mangfoldig arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber.

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
Svanemøllens Kaserne
Ryvangs Allé 1
2100 København Ø
Tlf:
72819169
Kontaktperson
 
Tlf:
72819169
Adresse:
2100 København Ø
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
28-06-2022
Udløber:
12-07-2022
Kviknummer:
LJA-83769506
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed