TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

DORNBRACHT NORDIC A/S

|
Storkøbenhavn
|
Indrykket 12-11-2021

VVS'er med kundeservice & administrative skills

Drømmer du om et nyt spændende job, hvor du kan kombinere dine tekniske færdigheder indenfor VVS med kundeservice? I så fald kan dette være noget for dig.

Dornbracht Nordic A/S søger en uddannet vvs’er til vores tekniske afdelingen i det nordiske kontor i København.

 

Det er vigtigt at du er struktureret, kan håndtere et højt tempo og være yderst serviceminded.

 

Dine arbejdsopgaver vil være behandling af vores telefoniske og skriftlige henvendelser. Derudover booking og servicering af kunder, projekter og servicepartnere samt besøgende i vores showroom.

 

Support af vores forhandlere og VVS’er i forbindelse med vores designer-produkter i Norden er en del af din arbejdsdag.

 

Derudover skal du også varetage reklamations- og reparationssager, koordinere & samarbejde med vores servicepartnere. Du vil være bindeled for kommunikation mellem Dornbracht Nordic A/S og vores fabrikker i Tyskland og arbejde tæt sammen med vores Tekniske Manager om at løse de tekniske opgaver for hele det nordiske marked. 

 

Vi arbejder med hele det nordiske marked, så du derfor ikke kun have en god sprogforståelse for såvel dansk, svensk og norsk i både skrift og tale, men også evne at tale med vores nordiske kunder og samarbejdspartnere.

 

Du vil også have kontakt med både Dornbrachts og Alapes hovedsæde i Tyskland, hvilket kræver, at du også taler og skriver engelsk, da det er firmaets koncernsprog. Det er et ufravigeligt ønske at du har gode computerfærdigheder og behersker Microsoft Office-pakken uden problemer.

 

Det er et krav at du er uddannet VVS’er og du skal have lyst til at give indgå i et ambitiøst team med kundeservice samt eksterne sælgere og samarbejdspartnere.

 

Vi tilbyder dig

Vi tilbyder et spændende job med dygtige kollegaer i et dynamisk showroom. Vi tilbyder en god fast løn med pensionsordning og sundhedsforsikring.

 

Læs mere på www.dornbracht.com og www.alape.com.

 

Mærk ansøgningen med: Teknisk Service Engineer.  Vi vil løbende afholde samtaler, og stillingen ønskes besat snarest muligt.

 

Send gerne din ansøgning med det samme via knappen "Send ansøgning".

 

Har du spørgsmål, så send en mail eller ring til Head of Customer Service, Bente Saxmose på, tlf. +45 28 74 46 00 eller bsaxmose@dornbrachtgroup.com

 

Vi vil løbende afholde samtaler, og vil forbeholde os retten til at fjerne stillingen, når den rette kandidat dukker op. Derfor opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt.

 

 

Dornbracht med hovedsæde i Tyske Iserlohn er en internationalt aktiv, familieejet producent af design-armaturer og -tilbehør af yderste kvalitet til bad og køkken. Højt kvalificerede medarbejdere og de mest moderne produktionsteknologier garanterer for produktkvalitet på højeste niveau. Med mærkekravet "Culturing Life" udvider virksomheden sit solide fundament, som bygger på design- og vandkompetence. Sundhed og velbefindende præger i høj grad brand-tilpasningen og produktudviklingen for fremtiden. Det nordiske salgskontor, som tilbyder designprodukter fra både Dornbracht og Alape, ligger på Holmen i centrum af København, lige ved arkitektskolen, operahuset og mange andre kreative og innovative virksomheder findes i området.


Se mere på vores ansøgersite: https://dornbracht.ofir.comDenne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=2f2e76a1)


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk
Virksomhedsinformation
DORNBRACHT NORDIC A/S
Galionsvej 33
1437 København K
Kontaktperson
 
Tlf:
89877150
Adresse:
1437 København K
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
12-11-2021
Udløber:
17-12-2021
Kviknummer:
LJA-82949559
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed