TLjob
- jobunivers for teknikere, designere og konstruktører
Gem annonce

Work4All ApS

|
Syd- og Sønderjylland
|
Indrykket 04-08-2022

VVS'er søges til stort projekt i Haderslev

Føler du dig hjemmevant i en verden af varme, vand og sanitet? Er du grundig og sætter du en ære i et stykke veludført håndværk og kan du bidrage til en positiv atmosfære på arbejdspladsen? Så er det dig vi leder efter!

Vores kunde har modtaget enterprisen på et større projekt og står nu og har et behov for flere hænder. Work4All søger derfor en VVS-installatør, VVS-montør eller lignende, til vores kunde i Haderslev.

Om arbejdet:

  • Virksomheden - Virksomheden beskæftiger i dag 32 medarbejdere og udfører proffesionelt VVS arbejde for både private og erhverv. De vægter struktur i arbejdet og nært samarbejde med hovedentreprenør og bygherre.
  • Projektansættelse - Virksomheden har fået entreprisen på renoveringen af et større antal lejligheder. Vand, varme og sanitet... alt skal skiftes. Der forventes at være arbejde til 1½ år.
  • Arbejdstider
    • Man - Tors : 07.00 - 16.00
    • Fredag : 07.00 - 12.00

Om dig:

  • Erfaring - Du har en grundig viden indenfor arbejdet med vand, varme og sanitet. Du har en uddannelse som VVS-installatør eller VVS-montør med i baggagen.

Lyder det som noget for dig, eller har du spørgsmål, så tøv endelig ikke med at tage kontakt til os. Send dit CV + billede til kkh@work4all.nu og skriv "VVS - Haderslev" i emnefeltet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

  •  

 


Du må meget gerne skrive i din ansøgning, at du så jobbet på tljob.dk

Du har ikke knyttet nogen dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel eller klikke på knappen "Annuller" og vedhæfte dokumenter, før du sender din ansøgning igen

Virksomhedsinformation
Work4All ApS
6340 Kruså
Kontaktperson
Klaus Kronborg Hansen
Tlf:
92929972
Adresse:
6340 Kruså
Danmark
Praktisk information
Oprettet:
04-08-2022
Udløber:
29-09-2022
Kviknummer:
LJA-83898053
Jobtype:
Fuldtid
Arbejdsområde:
Installation, energi og miljø
Beliggenhed
Lignende job
Fleks Tavler ApS
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Fleks Tavler ApS
Vejle, Syd- og Sønderjylland
Pay-Back specialist rekruttering ApS
Esbjerg, Syd- og Sønderjylland
Gem annonce